משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. /
  3. חומרי גלם לאפייה
  4. /
  5. מחיות/מליות

1 ק"ג קרם פטיסייר פרווה

1 ק"ג קרם פטיסייר פרווה
קרם פטיסייר משובח 1 ק"ג, פרווה

מעולה למילוי פחזניות, מילפיי, שמרים, ניתן לפתוח עם שמנת מתוקה.

פרווה


**יש לאחסן את המוצר במקרר**

 

 **החל מתאריך 21/11/23 כשרות המקום רבנות חוף השרון כשרות ובדצ בית יוסף**


  







מק"ט: 80015
מחיר מבצע: 34.90
הוסף לסל

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים








מדיניות החזרת מוצרים
אין החזרת מוצרי מזון!!
*אין החזר דמ"ש במידה ושולמו, במידה והלקוח מעוניין להחזיר מוצר יישלם עבור האיסוף 39 ש"ח דמי משלוח בעבור ההחזרה.


מתכון פחזניות כשר לפסח

 

1 כוס (250 מ"ל) מים

100 גר' חמאה

2 כפיות סוכר

1/2 כפית מלח

1 כוס (140 גר') קמח

4 ביצים L

 

 

מביאים לרתיחה בסיר קטן  את המים, החמאה, הסוכר והמלח. ברגע שהתערובת מבעבעת מוסיפים בבת אחת את כל כמות הקמח ומערבבים בזריזות עד להטמעה מלאה. מסירים מהאש ומעבירים לקערת המיקסר עם וו גיטרה ומתחילים לקרר את המסה. מוסיפים את הביצים - בכל פעם ביצה אחת בלבד רק כשרואים שהביצה נטמעת לחלוטין מוסיפים את הביצה הבאה.

מעבירים את הבצק לשק זילוף עם צנתר בקוטר של 1 ס"מ (אם אין צנתר גוזרים את פתח שק הזילוף לגודל הרצוי). על גבי תבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה, מזלפים את הבצק לעיגולים בקוטר של כ - 4 ס"מ וכלפי מעלה. משאירים מרווחים של כ - 3-4 ס"מ בין העיגולים. במידה ואין שק זילוף, ניתן להניח על גבי נייר האפייה, כמות זהה של הבלילה בעזרת שתי כפות.

מעבירים לתנור ואופים כ - 20 דקות (בזמן זה אין לפתוח את דלת התנור). לאחר זמן זה פותחים את דלת התנור לכדי חריץ על מנת לאפשר לאדים להשתחרר (ניתן להניח כף עץ כדי למנוע סגירה של הדלת). ממשיכים לאפות עוד כ - 5 דקות נוספות.

 

מוציאים את התבנית מהתנור ומיד, בעזרת חוד של סכין מנקבים בכל פחזנית בתחתית או בצד חור קטן, על מנת לאפשר לאדים להשתחרר החוצה. מצננים לטמפ' החדר.

מילוי, ממלאים בקרם פטיסייר מוכן של המזווה המתוק מפדרים מעל אבקת סוכר, או נטיפי שוקולד ומגישים.

לא נמצאו תוצאות
טואול - בניית אתרים