משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. חומרי גלם לאפייה
  3. /
  4. מחיות/מליות

1 ק"ג ממרח בהשראת פיסטוק קראנץ משובח חלבי

1 ק"ג ממרח בהשראת פיסטוק קראנץ משובח חלבי
1 ק"ג ממרח בהשראת פיסטוק קראנץ משובח חלבי1 ק"ג ממרח בהשראת פיסטוק קראנץ משובח חלביעוגת דקואז פיסטוקקרם פיסטוק חלבי אלרגנים

ממרח בטעם פיסטוק קראנץ עשיר ומשובח, חלבי

18% פיסטוק, עם חתיכות אגוזי לוז

מצויין להעשרה של מוסים , קינוחים , שמרים ועוד 














 **החל מתאריך 21/11/23 כשרות המקום רבנות חוף השרון כשרות ובדצ בית יוסף**


    








מחיר מבצע: 65

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים







מדיניות החזרת מוצרים
אין החזרת מוצרי מזון!!
*אין החזר דמ"ש במידה ושולמו, במידה והלקוח מעוניין להחזיר מוצר יישלם עבור האיסוף 39 ש"ח דמי משלוח בעבור ההחזרה.


תמיד שמגיע אלינו מוצר חדש ומרענן דבר ראשון אנחנו חושבים איך ניתן לשלב אותו בצורה הכי קלילה
ומעניינת שיכולה להיות בעוגות, קינוחים, מוסים.

הפעם החלטנו לתת לקרם פיסטוק את "הכבוד" הראוי לו.

עוגת דקואז פיסטוק, קלילה ורכה כמו ענן ובפנים הקרם פיסטוק שלנו.

אנחנו בחרנו לעשות אותה עם טבעת אפייה לב, אבל אפשר גם עם טבעת אפייה עגולה.

אז קדימה לעבודה... מוזמנים לשתף אותנו  בתוצרים שלכם.


מתכון לעוגת דקואז פיסטוק לב מעוללה לפסח

בקוטר 26 ס"מ או 2 עוגות בקוטר 18 ס"מ רינג לב

לדקואז פיסטוק:

300 גרם חלבונים

200 גרם סוכר

 230 גרם אב'ת שקדים של המזווה המתוק

180 גרם אבקת סוכר

50 גרם פיסטוקים קלופים, קצוצים דק

4 כפות מחית פיסטוק מהמזווה המתוק

40גרם פיסטוקים קלופים שלמים

 

מקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת מרנג יציב בערך 8-10 דק

 בקערה נפרדת מערבבים שקדים טחונים, אבקת סוכר ופיסטוקים קצוצים. מקפלים לתוך המרנג.

 מערבבים בעדינות 1/3 מהמרנג עם מחית פיסטוק, ומקפלים ליתרת המרנג.

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה, ומשמנים את הרינגים במעט שמן. מניחים את הרינגים בתבנית.

 מעבירים את מסת הדקואז לשקית זילוף עם צנתר חלק, ומזלפים ספירלה לתוך הרינג לב

(מהמרכז כלפי חוץ).

הערה: מי שאינו מצויד ברינג, יכול לזלף "שבלול" על תבנית עם נייר אפייה 2 עיגולים,לבבות

 מזלפים תלוליות סביב ההיקף, כשוליים ומפזרים בשוליים פיסטוקים שלמים קלופים.

 אופים את הדקואז 20 דקות, עד הזהבה. מצננים ומחלצים מהרינג.

קרם פיסטוק- לקוחים קרם פיסטוק של המזווה המתוק, מכניסים לשק זילוף ומזלפים מעל התחתית הראשונה של הדקואז ומניחים בעדינות את השכבה השנייה.

 

ניתן לפזר מעל פיסטוקים גרוסים.

 

לשמור במקרר ובתאבון J

סל קניות
logo בניית אתרים