משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

אצבעות בראוניז היפו של קרין גורן

אצבעות בראוניז היפו של קרין גורן
אצבעות בראוניז היפו של קרין גורןאצבעות בראוניז היפו 2
מתכון לאצבעות בראוניז היפו של קרין גורן

100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
2 ביצים גודל L
1/2 כוס סוכר לבן
1 כף גדושה של מחית בהשראת לואקר של מזווה מתוק.תוק
1/2 כוס קמח לבן
1/4 כפית מלח
1 כף אבקת קקאו

קישוט:
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס מחית בהשראת לואקר של מזווה מתוק.תוק

אופן הכנה:
1 מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל180 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
מאחדים את הקצף עם תעורבת השוקולד.
מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.

אופים כ 15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק- להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
מקשטים לפני ההגשה:
מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה.
מזלפים ממרח לואקר כמו סליל על כל מלבן.
מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים