מתכון לאצבעות בראוניז היפו של קרין גורן
100 גרם שוקולד מריר
50 גרם חמאה
2 ביצים גודל L
1/2 כוס סוכר לבן
1 כף גדושה של מחית בהשראת לואקר של מזווה מתוק.תוק
1/2 כוס קמח לבן
1/4 כפית מלח
1 כף אבקת קקאו
קישוט:
1 מיכל שמנת מתוקה 38%
1 כף אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס מחית בהשראת לואקר של מזווה מתוק.תוק
אופן הכנה:
1 מכינים את הבראוניז: מחממים תנור ל180 מעלות.
מקציפים ביצים וסוכר במשך 5 דקות במהירות גבוהה.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
מאחדים את הקצף עם תעורבת השוקולד.
מערבבים פנימה קמח, מלח וקקאו.
אופים כ 15 דקות רק עד שהשוליים מתחילים להיסדק- להיזהר מאפיית יתר. מוציאים מהתנור ומצננים.
חותכים את השוליים וחותכים את השארית למלבנים בגודל היפו.
מקשטים לפני ההגשה:
מקציפים שמנת ופודינג וניל לקצפת רכה.
מזלפים ממרח לואקר כמו סליל על כל מלבן.
מצמידים ממתק היפו על כל אחד מהמלבנים מעל הקרם.
0