עוגת שוקולד מהממת וסופר מרשימה עם גומות של ממרח בהשראת קינדר לבן. מתכון קל להכנה לעוגה שוקולדית טעימה במיוחד עם טריק של כף עץ ליצירת הגומות בעוגה
עוגה:
200 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
1 כוס או 200 גרם סוכר לבן
6 ביצים L
3/4 כוס או 100 גרם קמח תופח
ציפוי:
1/2 1 כוסות ממרח בהשראת קינדר לבן של
מזווה מתוק.תוק2 כפות שמן קנולה
אופן הכנה:
1 מכינים את העוגה ואופים: מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
בסיר על אש נמוכה ממיסים את השוקולד והחמאה. מסירים מהאש ומצננים מעט.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים. טורפים פנימה את הביצים.
מוסיפים את הקמח התופח וטורפים מעט, רק עד שמתקבלת תערובת אחידה.
משטחים את הבלילה בתבנית משומנת ואופים בתנור במשך 30-40 דק, עד שהעוגה תפוחה וסדוקה וקיסם ננעץ במרכז ויוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
מכינים את הציפוי מצפים ומגישים:
יוצרים בעוגה כ 12 חורים בעזרת ידית של כף עץ- נועצים את הידית כמעט עד לתחתית התבנית.
מחממים במיקרוגל קערה עם שמן וממרח קינדר לבן. מערבבים לתערובת אחידה.
מוזגים את ציפוי הקינדר החם על העוגה - הוא יצפה את העוגה וגם ימלא את החורים וזו בדיוק הכוונה.
מצננים להתייצבות הציפוי, לפני שמגישים.