דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
עוגת שיש רכה ואוורירית
4 ביצים
1.5 כוס סוכר
כפית סודה לשתייה
1 כפית קינמון
רבע כפית מלח
2.5 כוסות קמח
כוס שמן
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 אבקת אפייה
100 גרם שוקולד מריר מקצועי
מחממים תנור ל180 מעלות
במיקסר עם בלון הקצפה, שמים את הביצים הסוכר ומקציפים במהירות גבוהה למשך 8 דק עד שמתקבל קצף תפוח ולבן.
מנמיכים את המהירות ושופכים את שמנת מתוקה והשמן.
בקערה נפרדת מניחים את הקמח, סודה לשתייה ,קינמון, מלח ואבקת אפייה ומערבבים ביחד
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את הקמח.
בקערה קטנה ממיסים את השוקולד בפולסים קצרים במיקרוגל.
מוסיפים כ-1/3 מהבלילה לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב.
מוסיפים את יתרת בלילת השוקולד למסה הגדולה ומערבבים 2,3 סיבובים .
יוצקים את הבלילה לתוך תבנית האפייה ומכניסים לתנור ואחרי 10 דק מורידים את חום התנור ל165 מעלות וממשיכים לאפות במשך 45 דק לשעה או עד שהעוגה מוכנה .
לאחר שהעוגה התקררה לגמריי ניתן לבזוק מעל מעט אבקת סוכר.
ושיהיה בתאבון
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים