דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
מחממים תנור לחום בינוני. 180 מעלות
מתאים לטבעת אפייה קוטר 20/10
במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את הביצים עם הסוכר,סוכר וניל ומקציפים במשך 8 דק, מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים בהדרגה את השמן. מקפלים פנימה מחצית מהקמח ומחצית ממיץ התפוזים ומערבבים וחוזרים על הפעולה שנית עם צרוף אבקת האפייה. שופכים את המסה לתוך תבנית האפייה ומכניסים לתנור ומורידים את החום ל160 מעלות. לאחר 45 דק בודקים אם העוגה מוכנה, יכול להיות שהיא תצטרך שעה ורבע. לאחר שהעוגה מוכנה והתקררה, פורסים אותה באמצע ל3 חלקים. לוקחים את כוס התפוזים השנייה ומרטיבים מעט את שלושת החלקים. במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את השמנת מתוקה, קרם בזוקה ומתחילים להקציף. מוסיפים בהדרגה את הפודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קרם יציב.
מכניסים לשק זילוף מניחים תחתית ראשונה של בסיס עוגה ומזלפים את הקרם בזוקה, מניחים את הקומה השנייה וממשיכים כך את שלושת הקומות.
לסיום ניתן לקשט בפירות יער, ממתקים, שוקולדים וכל מה שאוהבים.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים