דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
מוס תות וניל מפנק
מתאים ביופיו גם לחג המתקרב אלינו
מוס שוקולד לבן
3 גרם גלטין
15 מ"ל מים קרים
100 גרם שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
1 כפית תמצית וניל
מוס תות
2 גרם ג'לטין
10 מ"ל מים קרים
60 גרם מחית/ קרם תות
מעט צבע מאכל אדום
הוראות הכנה:
מוס שוקולד לבן- בכוס חד פעמית מניחים יחד ג'לטין ומים ולא מערבבים.
בסיר קטן על הגז / או במיקרוגל בפולסים קצרים מניחים שוקולד לבן , תמצית וניל ו-50 מ"ל שמנת מתוקה ומערבבים עד להמסה מלאה.
מחממים את הג'לטין 10 שניות במיקרוגל ושופכים לתערובת השוקולד המומס ומערבבים עד לאחידות.
במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את יתרת השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת רכה 80%.
מחברים בין השמנת לגנאש ומקפלים ביחד עד לקבלת תערובת מוס אחידה. מכניסים לשק זילוף ויוצקים לתוך כוסות הקינוח עד למעל ממחצית גובה הכוס ומכניסים למקפיא לפחות לשעה להתייצבות.
מוס תות- חוזרים על אותה פעולה כמו עם המוס וניל, רק שבקערת הגנאש מניחים את מחית התות ביחד עם השוקולד הלבן ומעט צבע מאכל אדום.
מכניסים את מוס התות לשק זילוף, מוציאים מהמקפיא את כוסות הוניל ומזלפים שכבה עליונה של מוס תות.
מחזירים לפחות ללילה למקפיא את כוסות הקינוח ומוציאים 10 דק לפני הגשה.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים