מילפיי בהשראת קינדר לבן
1 חבילת בצק עלים קפוא
2 מיכלים שמנת מתוקה 250 מ"ל
250 גרם ממרח בהשראת קינדר לבן
1 חבילה פודינג וניל
אבקת סוכר לקישוט
מפשירים את הבצק לפי הוראות היצרן.
מחממים את התנור ל180 מעלות
מניחים את בצק העלים על תבנית התנור שמרופדת בנייר אפייה, מחוררים מעט בעזרת מזלג, מניחים מעל הבצק נייר אפייה נוסף ותבנית תנור נוספת שתשמש כמשקולת ואופים בתנור 30 דקות.
לאחר 30 דק מוציאים מהתנור, מרימים את התבנית הונחה כמשקולת ומניחים בצד. מפזרים מעט אבקת סוכר מעל הבצק ומכניסים חזרה לתנור למשך 10 דק נוספות. (האבקת סוכר גם תקרמל לנו את הבצק וגם תמנע רטיבות מהירה של הבצק)
לאחר סיום האפייה מניחים את בצק העלים המוכן בצד להתקרר ובעזרת סכין חדה חותכים את הבצק ל3 חלקים שווים.
הכנת קרם קינדר
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את השמנת המתוקה, ממרח בהשראת קינדר לבן והאינסטנט פודינג וניל ומקציפים עד קבלת קצפת יציבה.
הרכבת המנה:
מניחים 1/3 בצק עלים אפוי עליו מורחים בעזרת פלטה או למי שרוצה בעזרת שק זילוף מחצית מהקרם.
מניחים מעל הקרם את ה1/3 השני של הבצק האפוי ומורחים את המחצית השנייה של הקרם ומעל מניחים את ה1/3 האחרון של בצק העלים האפוי. מכניסים למקפיא ל20 דק לצורך התייצבות וחיתוך קל של בצק העלים.
חותכים לפרוסות את המילפיי ובוזקים מעליו אבקת סוכר עמידה ו/או רגילה לפני הגשה.
ובתאבון