חטיפים בהשראת Reese's משודרגים
1 חפיסת עטרות נייר גודל בינוני (לבחירתכם)
500 גרם זפירו חלב / מריר / לבן לבחירה
300 גרם ממרח לוטוס
או 300 גרם ממרח בהשראת קינדר בואנו
או 300 ממרח בהשראת פררו חלב
מסדרים את עטרות הנייר על גביי משטח עבודה.
ממיסים 300 גרם זפירו חלב בפולסים קצרים במיקרוגל ומערבבים מידי פעם שלא יישרף.
מוסיפים למסת השוקולד כף אחת מהמחית שבחרתם ומערבבים.
שופכים לכל עטרת נייר 2,3 כפיות שוקולד (תלוי בעטרת שבחרתם) ומצפים אותה. שימו לב שלא מילאתם אותה עד הסוף אך הבסיס שלה יציב.
מכניסים למקפיא לרבע שעה 20 דק .
מוציאים מהמקפיא ומתחילים למלא במילוי שבחרתם.
מחזירים חזרה ל20 דק נוספות למקפיא.
ממיסים בפולסים קצרים את יתרת הזפירו חלב שנשאר, מוציאים מהמקפיא ושופכים מעל כל עטרת את יתרת הזפירו המומס ומכסים.
מחזירים למקפיא לשעה התייצבות מוציאים מהמקפיא ומנתקים את עטרת הנייר מהמוצר שומרים בקופסא אטומה במקפיא .
ומוציאים 5 דק לפני הגשה ובתאבון
3. במקביל, מכינים את המילוי: מערבבים את חמאת הבוטנים, תמצית הווניל, הסוכר והמלח עד לקבלת מקרם משחתי.
4. מוציאים את עטרות השוקולד מהמקרר, וממלאים כל אחת בתערובת חמאת הבוטנים. מכסים כל חמאת בוטנים בשכבת שוקולד נוספת. במידת הצורך, מחממים מחדש במיקרוגל את השוקולד לציפוי.
5. מכניסים את העטרות למקרר ומצננים במשך שעה. אחרי האכילה, מומלץ להחזיק במקרר על מנת שהשוקולד לא יימס.