משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

עוגת מוס בהשראת אוראו

עוגת מוס בהשראת אוראו

מי שאוהב את עוגיות אוראו המעולות יתעלף מהעוגה הזו (וגם מהמוס לבד..).

המתכון מתאיםלעוגה קוטר 24.

מצרכים:

  • שקף עוגה
  • 2 חפיסות אוראו מרוסקות עם הקרם
  • 250 גרם שוקולד לבן מקצועי
  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 400 גרם ממרח בהשראת אוראו
  • 5 גרם ג'לטין עם 25 מ"ל מים קרים
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה

 

הוראות ההכנה:

  • מכניסים את כל עוגיות האוראו למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת מרקם גס וחולי. (למי שאין מעבד מזון יכול לשבור בצורה ידנית בעזרת מערוך).
  • מעבירים את העוגיות השבורות לקערה ושופכים עליהם 100 גרם מחית אוראו ומערבבים ביחד.
  • מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית.
  • לוקחים מחצית מהמסה של העוגיות ומסדרים אותם במרכז התבנית כך שלא ייגעו בדפנות טבעת האפייה. (כשנשפוך את המוס על העוגה לא נראה את העוגיות אלא רק בחיתוך העוגה)
  • ונכניס למקפיא להתייצבות לחצי שעה.

הכנת מוס אוראו:

  • בכוס פלסטיק מניחים את הג'לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
  • בקערה מניחים את השוקולד הלבן, 300 גרם ממרח בהשראת אוראו
  • מביאים לסף רתיחה 150 מ"ל שמנת מתוקה ושופכים אותה על השוקולד הלבן וממרח בהשראת האוראו. מערבבי היטב, ממיסים את הג'לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת אחדות מלאה ומניחים בצד להתקררות.
  • במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את יתרת השמנת ומקציפים לקצף 80%.
  • מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ומניחים בצד.
  • מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים כמחצית מהמוס לתוך התבנית ומכניסים למקפיא לשעה התייצבות.
  • מוציאים שוב פעם וממלאים באמצע את יתרת העוגיות שנשארו ושופכים מעל את יתרת המוס שנשארה ומחזירים למקפיא ללילה אחד לפחות.

לפני הגשה

ממיסים שוקולד מריר ו100 מ"ל שמנת מתוקה במיקרוגל בפולסים קצרים ומניחים בצד להתקררות. מכניסים לשק זילוף ומטפטפים טיפות מעל העוגה בזהירות לקישוט.

ניתן קשט עם שברי עוגיות, זילוף קצפת ,ממתקים וכל מה שעושה לכם מתוק.

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים