משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

עוגת מפנקת בהשראת רפאלו

עוגת מפנקת בהשראת רפאלו

עוגה מפנקת בהשראת רפאלו

העוגה מתאימה לתבנית רינגרינג בקוטר 24.

 

מצרכים להכנת העוגה:

  • 1 כוס אבקת שקדים טחונים
  • 1/2 כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים
  • 1  כוס קמח תופח
  • 1 כוס שמן
  • 3 כפות קורנפלור

 

מצרכים להכנת קרם רפאלו:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד לבן
  • 350 גרם ממרח בהשראת רפאלו
  • 250 גרם גבינת מסקרפונה
  • 100 גרם קוקוס לבן טחון

 

להכנת הקצפת:

  • 250 מל שמנת מתוקה
  • 5 כפות אבקת סוכר

 

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל170 מעלות.
  • במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את הביצים והסוכר ומתחילים להקציף 10 דק עד לקבלת קציפה רכה ואוורירית.
  • בקערה נפרדת מניחים את השקדים הטחונים, אבקת סוכר, קמח וקורנפלור .
  • מפסיקים את פעילות המיקסר ומתחילים לקפל ידנית ובהדרגה פעם מחצית מהיבשים  ומחצית מהשמן וחוזר חלילה.
  • שופכים את הבלילה לתבנית האפייה ואופים את העוגה במשך 20-25 דק עד שהיא מתחילה להזהיב.

 

הכנת קרם קוקוס:

  • מניחים בקערה את השוקולד הלבן ומרתיחים 100 מ"ל שמנת מתוקה, ניתן להמיס ביחד במיקרוגל ומערבבים עד להמסה מלאה ומניחים בצד להתקררות.
  • במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את גניבת המסקרפונה ומתחילים לרכך אותה. מוסיפים את מחית הרפאלו ואת הגנאש המוכן ומקציפים ביחד עד שמתקבלת מסה יציבה.
  • בקערת המיקסר מניחים את יתרת השמנת המתוקה ומקציפים לקצפת רכה 80% ומקפלים אותה בעדינות לבלילת המסקרפונה ומוסיפים את הקוקוס הטחון ומכניסים למקרר ל20 דקות
  • לאחר שהעוגה התקררה פורסים אותה באמצע וממלאים בבנדיבות (כמחצית מהבלילה) וסוגרים עם חציה השני של העוגה.
  • מצפים את כל העוגה  עם הבלילה שנותרה ומכניסים למקפיא ללילה.

כשמוציאים ניתן לקשט עם עוד קוקוס טחון או עם כדורי רפאלו מוכנים.

 

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים