משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

קוראסון שוקולד מושחת

קוראסון שוקולד מושחת

אוהבים מאפים? בעיקר מאפי שמרים וקרואסונים? מעולה. זה המתכון בשבילכם. אולי לא אמרו לכם אף פעם, אבל הכנת קרואסון היא כל כך פשוטה.. אז למה אתם מחכים? צאו לדרך ובעוד כמה רגעים תהנו מקרואסון שוקולד ביתי מהסרטים.


כמות המצרכים שלמטה מספיקה לכ-20 יחידות, תלוי באיזה גודל אתם עושים כל יחידה.

 

מצרכים:

  • חבילת בצק עלים חמאה מופשר לילה במקרר
  • חלמון ביצה
  • 2 כפיות מים
  • 350 גרם ממרחים בהשראת קינדר חלב / לואקר / פררו רושה / בזוקה
  • 300 מ"ל שמנת מתוקה
  • 4 כפות פודינג וניל

 

אופן הכנת הקרואסון

  • מחממים תנור ל160 מעלות
  • פורסים את הבצק עלים ומרדדים מעט.
  • חותכים את הבצק לאורך ל- 2 רצועות שוות וכל רצועה חותכים למשולשים. (אתם אחראים על הגודל שאתם רוצים)
  • מניחים נייר אפייה על תבנית התנור ומניחים  את הקרואסונים על התבנית.
  • מעלים את טמפרטורת התנור ל200 מעלות.
  • מברישים בחלמון טרוף עם מעט מים את הקוראסונים ומכניסים לבתנור למשך כ- 10-15 דקות.

אופן הכנת המילוי:

  • במיקסר עם בלון הקצפה מניחים שמנת מתוקה, ממרח בהשראת קינדר חלב (או כל טעם אחר שבחרתם) ומתחילים להקציף ביחד, מוסיפים 4 כפות אינסטנט פודינג וניל וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב ותפוח.
  • מכניסים לשק זילוף עם צנטר משונן.
  • לוקחים קרואסון, חותכים אותו באמצע וממלאים במוס בהשראת קינדר חלב, אגוזים, תותים או כל ממרח מושחת שאתם אוהבים ומגישים בתאבון.

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים