עוגת מוס בהשראת קינדר חלב
מתאימה לעוגה קוטר 24
מצרכים:
שקף עוגה
500 גרם פאייטה
200 גרם ממרח בהשראת קינדר DARK
250 גרם שוקולד לבן מקצועי
500 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם ממרח בהשראת קינדר חלב
5 גרם ג'לטין עם 25 מ"ל מים קרים
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
מניחים בטבעת האפייה שקף בצידי התבנית.
בקערה מניחים את הפאייטה ואת ממרח בהשראת קינדר DARK ומערבבים.
משטחים את הפאייטה בתוך טבעת האפייה עד 3 ס"מ מדופן התבנית.
ונכניס למקפיא להתייצבות לחצי שעה.
הכנת מוס בטעם קינדר בואנו חלב:
בכוס פלסטיק מניחים את הג'לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
בקערה מניחים את השוקולד הלבן, 300 גרם מחית בטעם קינדר בואנו חלב
מביאים לסף רתיחה 150 מ"ל שמנת מתוקה ושופכים אותה על השוקולד הלבן ומחית בטעם קינדר בואנו חלב ומערבבים היטב. ממיסים את הג'לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת אחדות מלאה ומניחים בצד להתקררות.
במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את יתרת השמנת ומקציפים לקצף 80%.
מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ומניחים בצד.
מוציאים את התבנית מהמקפיא ושופכים את כל המוס לתבנית ומעבירים למקפיא ללילה אחד לפחות.
לפני הגשה
ניתן לקשט עם תלתלי שוקולד מריר, פיסטוק גרוס, קוקוס לבן וכל מה שאתם אוהבים