עוגת שוקולד מפנקת לאמצע שבוע
5 ביצים
2 כוסות קמח
1 כוס שמן
1.5 כוס סוכר
1 כוס מיץ ענבים תירוש מתוק
1 כוס קקאו איכותי
200 גרם ממרח בהשראת קינדר DARK
250 מל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר איכותי
1 שקית אבקת אפייה
1/4 כוס מיץ ענבים תירוש מתוק עם רבע כוס מים
הוראות הכנה:
במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את הביצים ומקציפים במשך 6 דק.
מוסיפים בהדרגה את הסוכר.
מנמיכים את פעילות המיקסר ומוסיפים את השמן ואת המחית בטעם קינדר DARK.
בעקרה נפרדת מניחים את הקמח , קקאו ואבקת האפייה ומערבבים ביחד.
מורידים את מהירות המיקסר למינימום ושופעם מחצית מהקמח ומחצית מכוס היין מערבבים וחוזרים על הפעולה שנית עד להטמעת הקמח במסה.
מכניסים לתנור שחומם מראש 45 דק 165 מעלות.
כשהעוגה מוכנה, שופכים עליה את רבע הכוס מיץ ענבים מהול במים.
מכינים את גנאש השוקולד, בסיר קטן או במיקרוגל ממיסים שמנת מתוקה ושוקולד מריר ביחד עד להמסה מלאה.
כהעוגה התקררה מעט שופכים את הזיגוג מעליה
ומתחילים לאכול...