טארטאלט פירות יער במילוי קרם גבינה
מתאים ל-8 טארטלטים קוטר 8 ס"מ
מצרכים:
1 חבילת בצק פריך קפוא
מילוי:
1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
1 גבינת שמנת 30%
1 שמנת חמוצה
1/2 כוס סוכר
4 כפות פודינג וניל
6 כפות חלב
120 גרם שוקולד לבן
קישוט- פירות יער, פירות העונה, תותים וכד'
אופן הכנה:
מפשירים את הבצק עפ"י הוראות היצרן,
משטחים אותו על גבי משטח עבודה וקורצים עיגולים בקוטר 7 ס"מ
מחממים את התנור ל170 מעלות, ומסדרים את הבצק בתוך הרינגים /תבניות האפייה ואופים בין 10-15 דקות עד שהבצק מזהיב מעט.
בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים שמנת מתוקה, גבינת שמנת, שמנת חמוצה, סוכר, פודינג וניל ומקציפים עד שמקבלים קצף יציב.
מחממים את השוקולד הלבן עם החלב בפולסים קצרים במיקרוגל ומערבבים עד לקבלת המסה מלאה.
מחברים את תערובת השוקולד לקצפת לאט לאט לא בבת אחת ומקציפים במשך חצי דקה עד להטמעת השוקולד בקצפת. לא יותר מידי שהקצפת לא תישבר.
מכניסים לשק זילוף, ומזלפים לתוך הקלתית הקרה ומקשטים בפירות העונה.
ובתאבון😊