דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
עוגת פאדג' שוקולד כשרה לפסחמצרכים:
תבנית עגולה קוטר 20-22
300 גרם שוקולד מריר 60%
300 גרם חמאה רכה
300 גרם סוכר
8 ביצים
1 כוס קמח מצה
2 כוסות חלב
ציפוי שוקולד מעל
1 מיכל 250 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד מריר 60%
אופן הכנה:
מחממים את התנור ל180 מעלות
מפרידים את הביצים חלבון וחלמון.מתחילים להקציף את החלבונים ביחד עם הסוכר למשך 6-7 דקות עד שמתקבל קצף יציב אבל לא קשה מידי.בקערת החלמונים, מתחילים לטרוף אותם ידנית, מוסיפים את הקמח מצה והחלב ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.ממיסים במיקרוגל את השמנת מתוקה והשוקולד ביחד עם החמאה (לא לחמם יותר מידי אלא בפולסים קצרים) עד שהכל נמס ומערבבים לקבלת תערובת אחידה ולא חמה מידי.שופכים את תערובת השוקולד לקערת החלמונים ומתחילים לערבב עד שמקבלים תערובת אחידה.מקפלים בעדינות פנימה את תערובת החלבונים ומקפלים בזהירות עד לקבלת תערובת אחידה.שופכים את הבלילה לתוך תבנית אפייה ומכניסים לתנור.בתחתית התנור מניחים תבנית עם מים רותחים.אופים במשך 35-45 דקות עד שננעץ קיסם בתוך העוגה ויוצא החוצה רק עם פירורים לחים. לאחר שהעוגה התקררה ממניסים במיקרוגל את השמנת המתוקה ביחד עם השוקולד מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.מוציאים את העוגה מהתבנית ושופכים את הגנאש מעל העוגה (לא חם מידי).
ניתן להגיש עם כדור גלית וניל בצד ובתאבון 😊
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים