דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
בראוניז בייגלה מושחת
בסיס בייגלה
1/2 3 כוסות בייגלה מלוח מפורר
80 גרם חמאה מומסת
בראוניז שוקולד
200 גרם שוקולד מריר
3 ביצים
1/2 שקית אבקת אפייה
3/4 כוס סוכר
100 גרם ממרח בהשראת בייגלה מלוח
1 כוס קמח
150 גרם חמאה
קישוט
בייגלה וממרח בהשראת בייגלה קראנץ
אופן הכנה
מחממים תנור 180 מעלות.
בסיס הבייגלה
טוחנים במעבד מזון את הבייגלה טחינה גסה. ממיסים את החמאה ושופכים מעל ומערבבים. משטחים בתוך תבנית האפייה ומהדקים עם תחתית של כוס.
מכניסים לתנור ל15 דקות ומוציאים לקירור.
הכנת הבראוניז
ממיסים חמאה ושוקולד במיקרוגל או על בן מארי עד להמסה מלאה
מוסיפים ביצים וסוכר ומערבבים עד להטמעה מלאה.
מוסיפים את מחית הבייגלה ומערבבים.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עירבוב קל. (לא לערבב יותר מידי)
שופכים את תערובת הבראוניז על תחתית הבייגלה האפוי בצורה אחידה ומכניסים לתנור ל20-25 דקות. איך יודעים שהבראוניז מוכן? מכניסים קיסם באמצע והבראוניז יוצא לח.
מוציאים מהתנור לצינון. להתייצבות מלאה ניתן להכניס למקרר לחצי שעה
או לקרר בחוץ.
לקישוט ניתן לקחת את המחית בהשראת בייגלה קראנץ ולזגג בצורת "שליכטה" מעל ולפזר ביגגלה מעל לכל ריבוע בראוניז
ובתאבון 😊
**צילום:"מאיה אגסי"**
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים