אקלר שוקולד במילויממרח בהשראת קינדר חלב
1 כוס מים
3 כפיות סוכר
100 גרם מרגרינה/חמאה
4 ביצים
1 כוס קמח
מילוי
1 שמנת מתוקה 250 מ"ל
60 גרם ממרח בהשראת קינדר חלב
40 גרם אינסטנט פודינג שוקולד
ציפוי
250 גרם זפירו שוקולד
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל100 מעלות
בסיר מביאים לרתיחה מרגרינה/חמאה, מים וסוכר. מוסיפים את הקמח ומערבבים לא יותר מדקה.שימו לב לא לשרוף את המסה.
מעבירים את המסה החמה לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומפעילים במהירות גבוהה
על מנת לקרר את המסה. לאחר שהמסה התקררה מעט מנמיכים את מהירות
המיקסר מעט ומוסיפים את הביצים אחת אחת יש לשים לב שכל ביצה נטמעת
במסה טרם הוספת הביצה השנייה. מפסיקים את פעולת המיקסר רק לאחר שקיבלנו בלילה אחידה וסמיכה. עד לקבלת בלילה אחידה.
מעבירים את כל התערובת לשק זילוף חזק עם פייה משוננת או חלקה לבחירתכם,
מזלפים על נייר אפייה או משטח למקרונים פסים באורך 10 ס"מ עם רווחים ביניהם.
מכניסים לתנור לאפייה של 20 דק. לאחר 20 דק ניתן לפתוח את התנור ולבדוק אם הן מוכנות
אם הן אינן מוכנות לתת להן עוד 5 דק.
קרם בטעם קינדר חלב
במיקסר עם בלון הקצפה שופכים את השמנת המתוקה ואת המחית בהשראת קינדר חלב ואינסטנט פודינג שוקולד ומקציפים ביחד עד לקבלת תערובת סמיכה. מכניסים לשק זילוף עם פייה חלקה
ואו משוננת לבחירתכם.
הרכבת המנה:
פורסים לחצי את האקלר, להשתדל לא עד הסוף ואו עושים חור בתחתית האקלר וממלאים את בקרם.
ממיסים במיקרוגל בפולסים קצרים ו/או בבן מארי את הזפירו המריר ומערבבים עד להמסה מלאה.
טובלים כל אקלר בחלקו העליון בזפירו מריר.
שומרים במקרר בקופסא אטומה ללא כניסת אוויר ובתאבון 😊