מילפיי – קרמשניט עם בצק עלים מקורמל
מצרכים:
1 חבילת בצק עלים
אבקת סוכר- כמה שאוהבים
1 פודינג וניל עם גרגירי וניל
1שמנת מתוקה 250 מ"ל
1 כוסות חלב
מחממים תנור ל170 מעלות טורבו
מרדדים את בצק העלים לעובי 3-4 מ"מ ומניחים אותו על תבנית התנור מרופדת בנייר אפייה ומעל הבצק מניחים עוד נייר אפייה ואת תבנית האפייה השנייה של התנור.
כך שהבצק נמצא בין שתי תבניות אפייה.
אופים במשך 20-25 דקות
מוציאים את הבצק מהתנור ומפזרים מעליו שכבה דקה ושווה של אבקת סוכר.
מחזירים את הבצק לתנור (ללא התבנית השנייה) מעלים את הטמפרטורה ל 250 מעלות ואופים עוד 3-5 דקות עד שנוצר קרמול של אבקת הסוכר והבצק השחים.
מוציאים מהתנור ומניחים בצד להתקררות ומחלקים לאחר מכן את הבצק ל3 מלבנים שווים.
הכנת המלית:
בקערת מיקסר גדולה עם בלון הקצפה, מקציפים שמנת מתוקה, חלב ופודינג וניל עד לקבלת קרם יציב.
מכניסים את הבלילה לתוך שק זילוף עם צנתר משונן או חלק.
מניחים מלבן בצק אחד ומזלפים מעליו קרם וניל בצורת טיפות צפופות.
מניחים מכל עוד מלבן בצק וחוזרים על הפעולה עם הקרם.
מניחים מעל את הבצק השלישי ובוזקים מעל קצת אבקת סוכר.
ובתאבון 😊
.
.