משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

עוגיות שקדים רכות

עוגיות שקדים רכות

עוגיות שקדים רכות ומפנקות

 

60-70  עוגיות

 

רכיבים:

500 גרם אבקת שקדים

7 חלבונים

1 כוס קמח

2 כוס סוכר

1/2 שקית אבקת אפייה

1 כף תמצית שקדים

1/2 כפית מלח

250 גרם שקדים פרוסים

 

אופן הכנה:

במיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים חלבונים במהירות גבוהה. מוסיפים את המלח כחצי דקה לאחר התחלת פעולת ההקפצה ומקציפים בין 5-7 דקות עד שמתקבל קצף יציב מאוד.

בקערה נפרדת מניחים את האבקת שקדים והסוכר ומערבבים ביחד. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה ותמצית השקדים ונותנים לתערובת לנוח 2 דקות.

מקפלים פנימה בזהירות בכל פעם שליש מהקצף ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.

לוקחים תבנית אפייה ומרפדים עליה נייר אפייה. בכדי שהנייר לא יזוז שמים טיפה מים בכל אחת מקצוות התבנית ומהדקים אליה את נייר האפייה.

משמנים את נייר האפייה קלות בעזרת ספריי שמן שהעוגיות לא יידבקו לנייר ויהיה קל להוציא אותן אח"כ.

מחממים את התנור ל180 מעלות

בעזרת 2 כפות  או כפיות תלוי בגודל העוגיות שאתם רוצים, לוקחים מעט מהתערובת ומניחים על תבנית האפייה. הקפידו לשמור על מרווחים ביון העוגיות כי הן מתפשטות באפייה.

מפזרים מעל כל עוגייה שקדים פרוסים.

מכניסים לתנור ל20-25 דקות מוציאים מהתנור גם אם הן עדיין רכות, הן יתייבשו טיפה באוויר ושומרים בקופסא אטומה היטב.

ובתאבון 😊

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים