תגידו היי, לפיצה הכי שווה בעיר! של הקונדיטורית שראל בבני שהכינה לכם פיצה שוקולד עם הממרחים המעולים של מזווה מתוק.תוק
מצרכים:
500 גרם קמח
30 גרם שמרים, קובייה
40 גרם סוכר (4 כפיות)
כוס וחצי של שתייה חד-פעמי חמה של מים פושרים
6 כפות שמן
כפית מלח
ממרחים:
ממרח בהשראת פררו חלב של מזווה מתוק.תוק
ממרח בהשראת קינדר חלב של מזווה מתוק.תוק
מחית בטעם טופי קרמל של מזווה מתוק.תוק
אופציות לשידרוגים: חטיפי שוקולד,מיני מרשמלו וסוכריות.
אופן ההכנה:
ממיסים את השמרים עם שתי כפיות סוכר ומעט מים פושרים ומשאירים בצד לתסיסה.
לקערת המיקסר או לקערה רגילה ללישה ידנית מכניסים קמח,סוכר,מים במזיגה איטית, תערובת השמרים שהמסנו ושמן.
ממשיכים בלישה וכשנוצר בצק,מוסיפים מלח וממשיכים ללוש עד שמתקבל בצק אחיד.
מכסים בניילון או שקית אטומה להתפחה של שעה.
לאחר שהבצק תפח,מקמחים את הידיים ואת משטח העבודה,מחלקים את הבצק לשני חלקים או יותר, לפי גודל הפיצות שרוצים להכין. מרדדים לעובי שאוהבים ומסדרים על גבי מגש פיצה או תבנית מרופדת בנייר אפייה.
מחוררים את הבצר עם מזלג ומורחים בחלמון ביצה, מכניסים לתנור שחומם מראש 180 מעלות לרבע שעה או עד שהבצק שחום ויפה.
לאחר שהתחתית מוכנה,מורחים כל ממרח שאוהבים ומפזרים מעליו תוספות.
מכניסים לתנור לשתי דקות נוספות לאיחוד של כל המרכיבים.
לאחר שהפיצה מוכנה, מזלפים מעל ממרח טופי קרמל,חותכים וזוללים..:-) בתאבון..
0