משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

דונאטס פררו רושה וקרמל

דונאטס פררו רושה וקרמל

דונאטס פררו רושה וקרמל בזיגוג של זפירו חלב

 

מצרכים:

 

500 גרם קמח

25 גרם שמרים טריים

2 ביצים

100 גרם סוכר

240 מ"ל חלב (רצוי פושר)

100 גרם חמאה רכה

1/2 כפית מלח

 

 

ציפוי: מחיות בטעמים שאוהבים, אנחנו בחרנו הפעם במחית בטעם פררו רושה ובמחית קרמל עם זיגוג של זפירו חלב מעל.


לטיגון:
1 ליטר שמן קנולה

 

אופן ההכנה:
מערבבים במיקסר עם וו לישה את כל חומרי הבצק במיקסר כ10 דק עד לקבלת בצק חלק רך ואחיד

מכסים את הקערה ומתפיחים בין שעה לשעתיים או עד שהבצק מכפיל את נפח

מעבירים את הבצק למשטח מקומח ומרדדים לעלה בעובי 2 ס"מ. קורצים עיגולים בעזרת חותכן לדונאטס או בעזרת כוס        . ובמרכז כל עיגול קורצים עיגול פנימי קטן יותר בקוטר 3 ס"מ

מעבירים את כל עיגולי הבצק על נייר אפייה ומתפיחים כחצי שעה

יוצקים ליטר שמן לסיר, מחממים את השמן לפחות ל190 מעלות ומתחילים בטיגון בכל פעם רצוי להכניס 3,4 עיגולי בצק לשמן. מטגנים כדקה מכל כיוון עד שהדונאטס תפוחים ושחומים. (לא יוצר מידי). מוציאים לצלחת עם נייר סופג

 

 

ציפוי הדונאטס: ניתן לקחת כל ממרח שאוהבים לחמם אותו מעט ולטבול בדונאטס ולפזר מעל פניני קראנץ, סוכריות מזרה צבעוניות וכל מה שאוהבים.  לזיגוג זפירו חלב, מחממים זפירו חלב במיקרוגל או על בן מארי. מכניסים לשקית זילוף, עושים חור קטן ומתחילים לזלף מעל הדונאטס המצופה.

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים