עוגת שוקולד
5 ביצים
2 כוסות קמח
1.5 כוס סוכר
1 כוס אבקת קקאו
1 כוס מיץ ענבים
1 כוס שמן
1 אבקת אפייה
קרם בהשראת קינדר חלב
500 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם ממרח בהשראת קינדר חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
גנאש שוקולד מריר
100 גרם שוקולד מריר
60 מ"ל שמנת מתוקה
מתאים לתבנית בקוטר 24
מחממים תנור ל180 מעלות.
בקערת מיקסר מכניסים את הביצים והסוכר ומערבלים 7 דק במהירות גבוהה עד שמתקבל קצף תפוח
מנמיכים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן.
בעקרה נפרדת מניחים את הקמח, אבקת האפייה ואבקת הקקאו ומערבבים ביחד.
מורידים את המיקסר למהירות קיפול ומוסיפים מחצית מכמות הקמח והאבקת קקאו עם כוס מיץ ענבים ומערבלים. חוזרים על הפעולה פעם נוספת עד שכל המסה נטמעה. ומעבירים לתבנית האפייה.
מכניסים לתנור 10 דק ראשונות בחום 180 מעלות ולאחר מכן להוריד ל160 מעלות ל40 דק ללא פתיחת דלת התנור.
כשהעוגה יוצאת מהתנור ומתקררת מעט חותכים אותה ל3 חלקים.
הכנת ממרח בהשראת קינדר חלב
במיקסר עם בלון הקצפה, מכניסים את השמנת מתוקה ומחית בטעם קינדר חלב ומתחילים להקציף לאחר שהקצף מתחיל מעט להתייצב מוסיפים את כפות הפודינג וניל תוך כדי הקצפה.
לאחר שהקרם מתחיל להיות יציב עוצרים את פעולת המיקסר.
גנאש מריר
בקערת זכוכית תואמת למיקורגל מניחים את השוקולד מריר ואת השמנת המתוקה ומחממים בםולסים קצרים עד להמסה מלאה.
כשמתקרר שופכים על חלקה העליון של העוגה ומקשטים בשוקולד מגורד או בכל מה שרוצים.
הרכבת העוגה:
מניחים את החלק הראשון של העוגה ושופכים עליו קרם בצורה גסה,
מניחים מעל את החלק השני של העוגה ולוחצים מעט על הקרם כך שהקרם ייצא קצת החוצה
ומעל מניחים את החלק השלישי של העוגה.