משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

עוגת מוס קליק מתוך התכנית סודות מתוקים קרין גורן

עוגת מוס קליק מתוך התכנית סודות מתוקים קרין גורן
עוגת מוס קליק מתוך התכנית סודות מתוקים קרין גורןPs-D1(26of39)Ps-D1(27of39)Ps-D1(29of39) (1)

עוגת מוס קליק (בחצי ביצת שוקולד)
מתוך התכנית סודות מתוקים עם קרין גורן


חומרים לתבנית חצי ביצה 30 ס"מ

לביצת שוקולד:

·         זפירו מריר  כ- 700 גרם

לקרם:

·         3 שמנת מתוקה

·         300 שוקולד מריר 

·         3/4 כוס חלב

לקישוט:

·         קצפת מוכנה בשקית זילוף עם פייה משוננת

·         כדורי חטיף קליק

 

אופן הכנה:

1.      מחממים את הזפירו להמסה מלאה (אפשר במיקרו אבל כמות גדולה מומלץ לחמם על אדים – בן מארי).

2.      מברישים את תבנית הביצה בזפירו. מקררים להתייצבות וחוזרים על הפעולה ליצירת 4 שכבות – העובי חשוב כי ממלאים את הביצה במילוי כבד. מנקים את השוליים בין שכבה לשכבה. משחררים את הביצה במשיכה עדינה. ממלאים פנימה כדורי קליק מרוסקים, אפשר ליישר את השוליים על ידי הנחת הביצה הפוכה על תבנית חמה. מניחים על צלחת הגשה ומדביקים עם מעט זפירו מומס. שומרים במקרר.

3.      ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחלב לתערובת אחידה. מצננים מעט.

4.      מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מערבבים מעט מהקצפת לשוקולד, להשוואת טמפרטורות, ואז מאחדים את שתי התערובות לקבלת מוס.

5.      ממלאים את הביצה במוס. מקשטים בקליק. מצננים להתייצבות.

 

 

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים