דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
מכורים לשוקולד כמונו??? כי העוגה הזאת פשוט שערוריה!!!היא מורכבת מ-3 מרכיבים בלבד שהבעיה העיקרית שלה שקשה להפסיק לאכול אותה...
מצרכים:
550 גרם שוקולד מריר מקצועי 60%
5 ביצים
250 גרם חמאה
אופן הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות
במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את הביצים ומקציפים במשך 8 דק עד שמתקבל קצף בהיר ותפוח.
בקערת פלסטיק מניחים את השוקולד ואת החמאה ביחד וממיסים בפולסים קצרים עד שהכל נמס.
מקפלים פנימה את תערובת הביצים, (שימו לב שהשוקולד לא חם) ומערבבים בעדינות את השוקולד והביצים ביחד.
שופכים את תערובת השוקולד והביצים לתבנית האפייה, מניחים את תבנית העוגה בתבנית גדולה יותר אפשר בתבנית של התנור עם מים חמים מעלים את חום התנור ל190 מעלות ואופים כ20 דק. לא יותר ולא פחות זה מאוד חשוב.
כשתוציאו את העוגה מהתנור היא תראה לא אפוייה,אל דאגה הכל בסדר. צננו אותה לפחות כשעה ואז הכניסו למקרר לפחות ל5 שעות.
ולאחר מכן אפשר להתחיל בחגיגה....
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים