דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
פרסבורג פרג
1 שקית שמרים טריים
4 ביצים
3 חלמונים
1 קג קמח
180 גרם סוכר
360 מ"ל חלב פושר
500 גרם חמאה בטמפ חדר
10 גרם מלח
מלית פרג מוכנה של מזווה מתוק.תוק
אופן הכנה:
במיקסר עם וו לישה, שופכים את השמרים עם הביצים ורבע מכמות החלב ומתחילים לערבב.מוסיפים את הקמח בבת אחת, מעל את הסוכר ואת יתרת החלב וממשיכים בערבול. כשהבצק מתחיל להתגבש מכניסים את קוביות החמאה ולבסוף את המלח וממשיכים בערבול עד לקבלת בצק אחיד. הימנעו מערבול יתר, הבצק מתאחה במהירות.
מניחים את הבצק בקערה להתפחה לפחות לשעה.
לאחר שהבצק תפח, מורידים לו את האוויר ומחלקים את הבצק ל4 חלקים.
מרדדים כל עיגול לעלה מרובע, מורחים את מילוי הפרג ומגלגלים לרולדה ברוחב של 10 ס"מ.
חורצים מעל את פני הבצק בחריצים בולטים ומורחים את פניי הרולדה בחלמונים ומתפיחים כחצי שעה נוספת.
לפני הכנסת הפרסבורג לתנור מורחים שוב פעם בחלמונים ומכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש 170 מעלות בין 30-40 דקות.
כשהרולדות יוצאות ומעט מתקררות ניתן לבזוק מעל אבקת סוכר.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים