משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

מגנום צימקאו מטומפרר תות

מגנום צימקאו מטומפרר תות

מגנום בטעמים

 

בקלי קלות

2 שמנת מתוקה 38% 250 מי"ל

1 פחית חלב מרוכז 400

80 גרם מחיות בהשראת  אוראו, אננס, פיסטוק, קינדר , לואקר,בזוקה,תות

300 גרם שוקולד חלב / לבן

לציפוי:

350 גר' שוקולד מריר / חלב / לבן

150 גר' חמאת קקאו

איזה קישוט שרוצים

 

אביזרים נדרשים:

תבניות ארטיק מגנום מסיליקון

מקלות ארטיק

 

במיקסר מקציפים שמנת מתוקה חלב מרוכז ומחית בטעם שבחרנו עד שמתקבל מרקם אחיד ויציב..

בעזרת כף או שק זילוף מעבירים את הקרם לתבנית המגנום ממלאים עד הסוף ומוסיפים מקל ארטיק במרכז. מקפיאים לפחות ללילה.

לקראת הגשה, ממיסים במיקרוגל את השוקולד. מחלצים את הארטיקים מהתבניות וטובלים בשוקולד לציפוי.

 

ציפוי:

ממיסים את השוקולד שרוצים לציפוי המגנום וחמאת הקקאו בקערה מעל באן מארי מים

ל-40 מעלות.מסירים מהאש ומערבבים מניחים בצד עד שהטמפ יורדת לקצת פחות מחום גוף לכיוון ה30 מעלות.

 

מוציאים את הארטיקים מהמקפיא וטובלים אחד אחד בשוקולד.

בגלל שהמגנום קפוא, הוא יתקשה מאוד מהר ולכן זה הזמן לקשט אותו במהירות.

ניתן לשמור במקפיא בכלי אטום או להתחיל לאכול

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים