דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
רוזלך במילויממרח בהשראת קינדר חלב
2 כוסות מים600 גרם קמח
1 כפית שמרים יבשים
1/4 כוס שמן
1/2 כפית מלח
למריחה ממרח בהשראת קינדר חלב, ממרח קקאו ואגוזי לוז,
במיקסר עם וו לישה מערבבים את השמרים עם המים ומוסיפים לאט את הקמח במהירות נמוכה. מוסיפים לאט את השמן ואת המלח ולשים הכל ביחד לפחות 10 דק עד שמתקבל בצק אחיד וחלק. מתפיחים עד להכפלת נפח הבצק. לאחר ההתפחה ומחלקים אותו ל- 2 או ל4 לשיקולכמרדדים כל כדור על משטח מקומח, מורחים את הממרח שאוהבים. על מנת שהחיתוך ייצא יפה ניתן להכניס את הגלילים של הבצק למקפיא ל15 דק ולאחר מכן לבצע חיתוך אחיד ויפה עם סכין חדה.
מכניסים לתנור שחיממנו מראש 5-7 דקות 250 מעלותמוציאים, מפזרים אבקת סוכר מעל ובתאבון 😊
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים