דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
טארטלט בהשראת פררו שוקולד חלב ופיצוחים
לקלתית קוטר 20
לבצק:
2 כוסות קמח
200 גרם חמאה קרה
1.5 כוס סוכר
קורט מלח
1 ביצה
1 אבקת אפייה
גנאש פררו חלב
200 גרם שוקולד מריר 60%
250 מ"ל שמנת מתוקה
120 גרם ממרח בהשראת פררו חלב של מזווה מתוק.תוק
פיצוחים:
לקט פיצוחים שאוהבים,
אופן ההכנה: לבצק:
במעבד מזון מניחים את החמאה, סוכר, קמח, אבקת אפייה,מלח ומערבבים עד לקבלת תערובת פירורית. מוסיפים את הביצה ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקפיא ללילה או ל4 שעות אם ממהרים. מוציאים מהמקפיא ומרדדים את הבצק ומניחים על גביי התבנית ומחזירים חזרה למקפיא לחצי שעה. מחממים תנור ל180 מעלות לבינתיים. לאחר חצי שעה מוציאים מהמקפיא מחוררים עם מזלג את הבצק ומכניסים לתנור לאפייה למשך 15-20 דקות עד לאפייה מלאה.
קרם פררו שוקולד
בקערה מתאימה למיקרוגל, מניחים שמנת ושוקולד. מחממים בפולסים קצרים עד להמסה מלאה.
מוסיפים את מחית הפררו ומערבבים.
שופכים על קלתית הבצק האפוייה ומכניסים למקפיא לשעתיים לפחות להתייצבות.
לפני הגשה מוציאים מהמקפיא ושופכים מעל את הפיצוחים חותכים ומגישים.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים