דף הבית I SWEET CLUB I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
רולדת שוקולד ממולאת בממרח בהשראת קינדר לבן
4 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/4 כוס קמח
1/4 כוס קקאו
קורט מלח
1 כפית אבקת אפייה
מילוי
4 כפות ממרח בהשראת קינדר לבן
1 כף פודינג וניל
300 מ"ל שמנת מתוקה
הוראות הכנה:
מחממים תנור ל180 מעלות.
במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים ביצים עם סוכר במשך 6 דק (אחרי דקה מוסיפים את המלח) עד שמתקבלת קציפה בהירה ותפוחה. מפסיקים את פעולת המיקסר ומקפלים פנימה את הקקאו, הקמח ואבקת האפייה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
בתבנית גדולה אפשר של תנור מניחים נייר אפייה, שופכים עליה את הבלילה ומיישרים. מכניסים לתנור לאפייה במשך 12-15 דקות.
לאחר שהרולדה מוכנה, להוציאה מהתנור ולכסות אותה במגבת.
הכנת קרם קינדר לבן
במיקסר עם בלון הקצפה שופכים את השמנת המתוקה 1 כף פודינג וניל ו4 כפות ממרח בהשראת קינדר קינדר ומקציפים ביחד עד לקבלת קצפת יציבה.
הרכבת הרולדה
מורחים את המלית על הטורט ומגלגלים לרולדה הדוקה.
מכניסים למקרר לפחות ל3 שעות התייצבות. לפני הגשה מפזרים אבקת סוכר מעל.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים