משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

סינרול שוקולד

סינרול שוקולד

 

סינרול קינמון

להכנת הבצק:

550 גרם קמח

25 גרם שמרים טריים

100 מ"ל שמן

50 גרם סוכר

220 מ"ל מים פושרים

1 כפית מלח

1 ביצה

 

ממרח לבחירתכם

ממרח וניל קינמון של מזווה מתוק.תוק

ממרח בטעם קינדר בואנו חלב

ממרח קקאו ואגוזי לוז

 

להברשה

1 ביצה טרופה

 

אופן הכנה

 

בקערת מיקסר עם וו לישה לעבד את מרכי הבצק עד לקבלת בצק רך ואחיד.

לשמן מעט את הקערה ולכסות ולהתפיח את הבצק שעה, שעה וחצי או עד להכפלת הנפח שלו.

לאחר התפיחה, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק למלבן בעובי 1/2 ס"מ.

למרוח על  הבצק איזה ממרח שאוהבים ולגלגל את הבצק לצורת גליל ארוך (בימים חמים מומלץ להכניס את הבצק למקפיא ל20 דק ואז להוציא ולהמשיך לעבוד איתו)

חותכים את הגליל לפרוסות אחידות ומניחים אותן על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

ומתפיחים שוב פעם עד להכפלת הנפח.

מחממים את התנור ל180 מעלות.

ממברישים בביצה טרופה את הסינרולים ואופים בין 15-25 דק עד שהם מוכנים ובתאבון J

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

סל קניות
logo בניית אתרים