מדיניות החזרת מוצרים
אין החזרת מוצרי מזון!!
*אין החזר דמ"ש במידה ושולמו, במידה והלקוח מעוניין להחזיר מוצר יישלם עבור האיסוף 39 ש"ח דמי משלוח בעבור ההחזרה.
טריקולד קלי קלות בטעמי פררו של קרין גורן מתוך סודות מתוקים
1/2 3 מיכלים או 875 מ"ל שמנת מתוקה 38%
1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
2 גביע או 400 גרם שמנת חמוצה 15%
ממרחים
3 כפות ממרח בטעם פררו חלב
3 כפות ממרח בטעם פררו לבן
3 כפות ממרח בטעם פררו תות
שכבת ביסקוויטים
2 חבילות או 500 גרם פתי בר וניל
1 כף קפה נמס
1/2 כוס מים קרים
1/2 כוס מים רותחים
*לערבב את האבקה והמים לכוס קפה
ציפוי
120 מ"ל שמנת מתוקה
200 גרם שוקולד חלב
אופן הכנה:
- מכינים את הקרם: במיקסר מקציפים יחד את כל חומרי הקרם. מחלקים ל-3 קערות ומוסיפים את ממרח הפררו, כל צבע בנפרד לכל אחת מהקערות ומערבבים לאיחוד.
- מכינים את שכבת הביסקוויטים: מסדרים את הביסקוויטים בתחתית התבנית ומוזגים מעליהם את הקפה בעזרת כף ( לא להרטיב יותר מדי, שיהיה בסיס יציב לעוגה).
- משטחים מעל הביסקוויטים את קרם השוקולד.
- מוסיפים שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו בטעם תות.
- מוסיפים שכבת ביסקוויטים נוספת טבולים בקפה ומשטחים מעל קרם הפררו הלבן.
- מעבירים למקפיא לכשעתיים.
- מחממים את חומרי הציפוי יחד בקערה במיקרוגל, מערבבים להמסה ומוזגים על העוגה הקפואה.
- מעבירים להפשרה במקרר (אפשר גם להגיש חצי קפוא כעוגת גלידה).
מתוך תכנית סודות מתוקים קרין גורן טריקולד בטעמי פררו,
https://www.youtube.com/watch?v=UOzDieOml4M&t=151s
** באדיבות הצלם שניר גואטה**