משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

טארט שוקולד פטל וקינדר חלב

טארט שוקולד פטל וקינדר חלב
טארט שוקולד פטל וקינדר חלבטארטאלט קינדר פטל חצוי

 

טארט שוקולד פטל וקינדר חלב

 

לבצק:

140 גרם אבקת סוכר

215 גרם חמאה

50 גרם שקד טחון

1 ביצה

360 גרם קמח

60 גרם קקאו

1 כף ממרח בהשראת קינדר חלב

קרמו פטל:

150 גרם מחית פטל

50 גרם מים

50 גרם חמאה

1 חלמון

1 ביצה

6 גרם ג'לטין +30 מל מים קרים

 

מילוי- מוס קינדר חלב

300 שמנת מתוקה

50 גרם חלב

200 גרם שוקולד חלב

250 ממרח בהשראת קינדר חלב

 5 גרם ג'לטין + 25 מל מים קרים

הכנת הטארטלט: - למי שמעוניין לחסוך את ההתעסקות עם הכנת הטארטלט הביתי יכול לקנות אותם מוכנים.

בקערת מיקסר בעזרת וו גיטרה מניחים אבקת סוכר, חמאה, ומתחילים לערבב, כשהתערבות מתחילה להתאחד לקרם מוסיפים את הביצה ממשיכים בערבוב ומוסיפים את אבקת השקדים, קמח, קקאו וכף ממרח בהשראת קינדר חלב. מוציאים את הבצק ועוטפים אותו בניילון נצמד ומכניסים למקפיא לפחות לשעתיים.

מרדדים את הבצק לעובי 5 מ"מ קורצים לעיגול ומכניסים לתבנית הטארטלט  בהתאם לגודל שיש לכם בבית. מכניסים למקפיא ל 30 דק נוספות ואופים אפייה עיוורת 15 דק  ב180 מעלות. ולאחר מכן מחזירים לתנור לאפייה רגילה לעוד 25 דק 170 מעלות.

קרמו פטל

בכוס פלסטיק מכינים קודם את הג'לטין עם מים קרים ומניחים בצד.

בסיר קטן מניחים על הגז על להבה בינונית מחית פטל, חלב, חלבון וביצה ומבשלים תוך ערבוב קבוע ללא הפסקה רצוי עם לקקן עד שהתערובת מגיעה ל85 מעלות. שימו לב שאינכם מפסיקים לערבב לרגע! ומורידים מהאש. מחממים 10 שניות את הג'לטין ושופכים אותו לתערבות ומערבבים עד לאחידות. מוסיפים את החמאה ומערבבים עד שהכל נמס יוצקים לתבניות עגולות קטנות ומכניסים למקפיא לפחות ללילה.

 

הכנת מוס בהשראת קידנר חלב

בכוס פלסטיק חד פעמים מניחים את הג'לטין עם המים הקרים  לא מערבבים ומניחים בצד.

מביאים לסף רתיחה 120 מל שמנת מתוקה, בקערה נפרדת מניחים את השוקולד חלב וממרח בהשראת
הקינדר חלב.

שופכים את השמנת החמה לקערה ומערבבים עד להמסה מלאה. מחממים 10 שניות במיקרוגל את הג'לטין ושופכים למסה ומניחים בצד להתקררות.

במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את יתרת השמנת המתוקה, חלב ומביאים להקצפה 80%, מחברים עם גנאש הקינדר ומערבבים ביחד בתנועות קיפול בסיום מעבירים את המסה לשק זילוף גדול עם צנטר עגול.

הרכבת המנה:

מזלפים מעט מוס קינדר חלב על תחתית הטארטלט ומכניסים למקפיא ל20 דק

מחלצים מהמקפיא דיסקית של קרמו פטל ומניחים מעל מוס הקינדר

מזלפים עוד שכבת מוס קינדר חלב מעל הקרמו ומכניסים למקפיא להתייצבות נוספת של 20 דק

לפני הגשה מקשטים עם מוס קינדר, פטל או כל מה שבא לכם

 

 

 

.

 

נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

logo בניית אתרים