משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. /
  3. מתכונים
  4. /
  5. מתכונים

עוגת פס פררו

עוגת פס פררו

עוגת מוס פררו רושה

 

רינג אפייה מלבן 26/8/6

 

250 גרם שבבי פאייטה

150 גרם מחית בטעם פרלינה 60%

4 גרם ג'לטין

20 מ"ל מים קרים

100 גרם שוקולד חלב

650 גרם מחית פררו רושה חלב

500 מ"ל שמנת מתוקה

כף שמן

אופן הכנה :

בקערה מפלסטיק מניחים את הפאייטה, ומחית פרלינה ומערבבים  היטב ומשטחים לתבנית מכניסים למקפיא לעשר דקות .

הכנת המוס :


בכוס מפלסטיק מניחים את הג'לטין עם המים ומניחים בצד להתמצקות .

מניחים בקערה את השוקולד חלב 300 גרם מחית בטעם פררו רושה חלב.

מביאים לסף רתיחה 200 מ"ל שמנת מתוקה ושופכים מעל התערובת. מחממים את הג'לטין 10 שניות במיקרוגל מערבבים ושופכים לתןך התערובת ומניחים בצד להתקררות.

במיקסר עם בלון הקצפה מקציפים את יתרת השמנת לקצפת רכה 80%

מחברים את הגנאש והשמנת בתנועות קיפול איטיות שופכים אל המוס לתוך התבנית ומכניסים למקפיא ללילה אחד לפחות להתייצבות.

ציפוי פררו רושה:

מערבבים 250 גרם מחית בטעם פררו רושה חלב עם 2 כפות שמן עד לקבלת מרקם חלק ונוזלי.

אפשר לחמם 10 שניות במיקרוגל.

מוציאים את העוגה מתבנית הפס ושופכים מעל.

ניתן לקשט בכל מה שרוצים מעל...ובתאבון

 

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

לא נמצאו תוצאות
טואול - בניית אתרים