משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

קרונאט שוקולד חגיגה שלא נגמרת

קרונאט שוקולד חגיגה שלא נגמרת
קרונאט שוקולד חגיגה שלא נגמרתקרונאט שוקולד שלם
הקוראסון החדש שמטריף את אמריקה גם אצלנו!!
הקרונאט, שילב של קוראסון ודונאט, חגיגה שלא נגמרת...

 קרונאט 14 יחידות

1 ק"ג בצק קוראסון מופשר עפ"י הוראות היצרן.
סוכר לציפוי
מילוי מפנק שאוהבים
אנחנו ממליצים על ממרח קקאו ואגוזי לוז של המזווה המתוק
מחית בטעם קינדר דארק,
מחית בטעם קינדר חלב,
מחית בטעם לואקר
אפשר לשלב כמה ממרחים ביחד... כל מה שעושה לכם שמח בפה.

אופן ההכנה:
מרדדים את בצק הקוראסון לעובי של 1.5 ס"מ.
קורצים עיגול גדול ובתוכו קורצים עוד עיגול קטן כך שייווצר חור באמצע.
מניחים על נייר אפייה את כל עיגולי הבצק, מכסים במגבת ומתפיחים בין 40 דקות לשעה.
**טיפ קטן, בימי החורך הקרים הניחו מעל המגבת קופסת גפרורים.. מבטיחה שזה עושה את העבודה נאמנה**

לקראת סיום ההתפחה, מתחילים לחמם שמן בסיר טיגון עמוק, כשהשמן מגיע ל 170-180 מעלות מתחילים בפעולת הטיגון.
דקה, דקה וחצי בכל צד עד שהקרונאט מזהיב.
מוציאים מהשמן ומעבירים ישירותלקערה עם סוכר, מגלגלים מעט ומשם לצלחת עם נייר סופג.
כך חוזרים על הפעולה עם כל חלקי הבצק.

הרכבת המנה:
מעבירים את הממרח שאוהבים לתוך שקית זילוף, רצוי עם צנתר, מחדירים למאפה את הצנתר בחלקו התחתון של הקרונאט כמו שממלאים פחזנייה, ולוחצים על הפייה להוצאת המלית.
שימו לב שכאן עליכם לשחק על הצנתר לשני הצדדים כך שכדאי לכם למלא את הקרונאט מהאמצע התחתון שלו ולא מהצד.

למי שרוצה, ניתן לחתוך את הקורנאט באמצע , למלא בקרם שאוהבים ולסגור את חלקו העליון ממש כמו פחזנייה.

את חלקו העליון של הקרונאט ניתן לטבול בשוקולד, ולקשט את חלקו העליון במה שאוהבים.





נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

logo בניית אתרים