משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. /
  3. מתכונים
  4. /
  5. מתכונים

רולדה בטעם פררו תות עידן שחר פיינליסט גמר בייק אוף

רולדה בטעם פררו תות עידן שחר פיינליסט גמר בייק אוף
רולדה בטעם פררו תות עידן שחר פיינליסט גמר בייק אוףרולדת תות עידן שחר2
  רולדה בהשראת פררו  תות
מתכון מאת עידן שחר פיינליסט גמר בייק אוף

לרולדה:
3 ביצים
35 גרם סוכר
20 גרם קמח
26 גרם שמן
צבע מאכל ורוד

למילוי וקישוט:
ממרח בהשראת פררו תות
240 מ"ל שמנת מתוקה
כפית תמצית וניל
2 כפות אבקת סוכר
כף פודינג וניל
רבע כוס חלב
תותים טריים



להכנת הרולדה
להפריד ביצים ולהקציף חלבונים והסוכר
עד לקצף תפוח ולבן

להוריד מהירות ולהוסיף שמן וקמח
ולאחר מכך להוסיף מעט צבע מאכל ורוד

לשטח בעזרת פלטה את הבלילה על נייר אפיה
ולאפות בין 15 ל20 דקות
להוציא ולהפוך על עוד נייר אפייה
*חשוב להפריד מהנייר רק שמתקרר !

למרוח שכבה של מחית פררו רושה תות

לשכבת הקצפת והקישוט:
להקציף את השמנת בלבד לאחר מכך להוסיף
תמצית וניל אבקת סוכר פודינג וניל וחלב
ולהקציף לקצפת יציבה וחלקה.

למרוח על שכבת הפררו רושה שכבה יחסית עבה ולגלגל בעדינות את הרולדה
ולהכניס לשעה להמקפיא.
* את הקצפת שנותרה נכניס לשקית זילוף עם צנטר סנט הונורה..
להוציא את הרולדה לחתוך את הקצוות שלה בצורה ישרה נזלף למעלה ונקשט בתותים🍓🍓
ביס טעים מתוק( לא מידיי) וחגיגה לאירוח..

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

טואול - בניית אתרים