משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

עוגת מוס פררו של אור שפיץ מתוך התכנית סודות מתוקים קרין גורן

עוגת מוס פררו של אור שפיץ מתוך התכנית סודות מתוקים קרין גורן

עוגת מוס פררו רושה סקסית במיוחד של אור שפיץ
מתוך התכנית סודות מתוקים עם קרין גורן


מתכון לתבנית רינג קוטר 16 ס"מ

מרכיבים :

למוס בטעם פררו רושר

1 כפית ג'לטין

20 גרם מים קרים (כף ועוד שליש כף)

300 גרם מטבעות שוקולד חלב של מזווה מתוק.תוק

600 מ"ל שמנת מתוקה (מיכל אחד גדול ועוד חצי מיכל קטן)

125 גרם גבינת מסקרפונה (חצי מיכל)

50 גרם סוכר לבן (רבע כוס)

1 כף גדושה אבקת פודינג וניל או שוקולד

לציפוי המגנום

600 גרם מטבעות שוקולד חלב של מזווה מתוק.תוק

300 גרם חמאת קקאו של מזווה מתוק.תוק

300 גרם אגוזי לוז מסוכרים (3 כוסות)

אופן ההכנה:

מכינים את המוס: בקערה קטנה משרים את הג'לטין עם המים, מערבבים ומניחים בצד עד שמתקבל מעין ג'לי.

במחבת קטנה או קלחת על אש נמוכה ממיסים יחד את השוקולד ו-  100 מ"ל בלבד מהשמנת

מקציפים במיקסר את המסקרפונה, הסוכר ואבקת הפודינג עד לקבלת מרקם חמאתי חלק לגמרי ללא גושי סוכר.

מוסיפים את השמנת שנותרה בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לאיחוד מלא.

מערבבים היטב את הג'לטין עם תערובת השוקולד.

מוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה לקערת המיקסר תוך כדי הקצפה עד לקבלת תערובת אחידה.

מעבירים את התערובת המוכנה לתבנית ומקפיאים למשך 6 שעות לפחות.

מכינים את הציפוי: מעבירים לקערה את שוקולד החלב וחמאת הקקאו ומחממים בפולסים במיקרו (כלומר מחממים כ-15 שניות במיקרו ומערבבים, חוזרים על הפעולה 2-3 פעמים) עד שהעיסה נוזלית וחלקה.

מוסיפים את אגוזי הלוז המסוכרים לקערה ומערבבים היטב.

מצפים את העוגה:  מוציאים את עוגת המוס הקפואה מהתבנית וטובלים אותה בתערובת השוקולד הנוזלית.

נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

logo בניית אתרים