משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב סודות מתוקים קרין גורן

עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב סודות מתוקים קרין גורן
עוגת שוקולד כמה סיבות לאהוב סודות מתוקים קרין גורןPs-D5(111of170)Ps-D5(112of170)Ps-D5(114of170)Ps-D5(115of170)

עוגת שוקולד "כמה סיבות לאהוב"
מתוך התכנית סודות מתוקים 
עם קרין גורן

 


בעוגה יש גם קמח תופח וגם אבקת אפייה – כך שהיא יוצאת גבוהה ומרשימה. 
כמות הסוכר אמנם גדולה אבל בשילוב עם הקקאו המריר יוצאת עוגה לא מתוקה מדי. תסמכו עליי.

 

תבנית קוטר 24 ס"מ

 

מרכיבים:

לעוגה:

4 ביצים גודל L

3/4 כוס שמן (180 מ"ל)

2 כוסות סוכר (400 גרם)

חצי כפית מלח

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

חצי כוס קקאו (70 גרם)

2.5 כוסות קמח תופח (350 גרם)

שקית אבקת אפייה (10 גרם)

כוס קפה – מוכן נוזלי ורותח (240 מ"ל)

לציפוי:

1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)

120 גרם שוקולד מריר מזווה מתוק.תוק

לקישוט:

זפירו לבן 

להכנת לבבות על דף טרנספר עם קיסמים

ואותיות

 

מכינים את העוגה:

1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.

2. במיקסר יד מערבבים יחד את הביצים, השמן, הסוכר, המלח, השמנת המתוקה, הקקאו, הקמח התופח ואבקת האפייה במשך דקה במהירות גבוהה.

3. מוסיפים את הקפה (בהקצפה איטית שלא ישפריץ). הבלילה שמתקבלת נוזלית (זה בסדר).

4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.

מכינים את הציפוי:

5. ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו את השמנת המתוקה והשוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.

6.      מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי – לפי ההדגמה בסרטון.

7.      מניחים להתקשות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.

נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

עוגת שוקולד "כמה סיבות לאהוב"מתוך התכנית סודות מתוקים
עם קרין גורן

 


בעוגה יש גם קמח תופח וגם אבקת אפייה – כך שהיא יוצאת גבוהה ומרשימה.
כמות הסוכר אמנם גדולה אבל בשילוב עם הקקאו המריר יוצאת עוגה לא מתוקה מדי. תסמכו עליי.

 

תבנית קוטר 24 ס"מ

 

מרכיבים:

לעוגה:

4 ביצים גודל L

3/4 כוס שמן (180 מ"ל)

2 כוסות סוכר (400 גרם)

חצי כפית מלח

1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)

חצי כוס קקאו (70 גרם)

2.5 כוסות קמח תופח (350 גרם)

שקית אבקת אפייה (10 גרם)

כוס קפה – מוכן נוזלי ורותח (240 מ"ל)

לציפוי:

1/2 כוס שמנת מתוקה (120 מ"ל)

120 גרם שוקולד מריר המזווה המתוק

לקישוט:

זפירו לבן של המזווה המתוק

להכנת לבבות על דף טרנספר עם קיסמים

ואותיות

 

מכינים את העוגה:

1. מחממים תנור לחום של 150 מעלות.

2. במיקסר יד מערבבים יחד את הביצים, השמן, הסוכר, המלח, השמנת המתוקה, הקקאו, הקמח התופח ואבקת האפייה במשך דקה במהירות גבוהה.

3. מוסיפים את הקפה (בהקצפה איטית שלא ישפריץ). הבלילה שמתקבלת נוזלית (זה בסדר).

4. מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ומכניסים לתנור למשך כשעה עד להתייצבות. מצננים לגמרי.

מכינים את הציפוי:

5. ממיסים בקערה המתאימה לחימום במיקרו את השמנת המתוקה והשוקולד בפולסים ומערבבים לתערובת אחידה וחלקה. מוזגים על העוגה לציפוי.

6.      מכינים לבבות דף טרנספר עם זפירו מומס לא חם מדי – לפי ההדגמה בסרטון.

7.      מניחים להתקשות. מסירים מהדף ומקשטים את העוגה. מוסיפים כיתוב מאותיות עשויות מזפירו בשבלונה XX סיבות לאהוב אותך- ונותנים למי שאוהבים.

logo בניית אתרים