משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. /
  3. מתכונים
  4. /
  5. מתכונים

סופלה שוקולד אור בן אוליאל מתוך מתוך סודות מתוקים קרין גורן

סופלה שוקולד אור בן אוליאל מתוך מתוך סודות מתוקים קרין גורן
סופלה שוקולד אור בן אוליאל מתוך מתוך סודות מתוקים קרין גורןPs-D6(2of46)Ps-D6(5of46)

סופלה שוקולד, אור בן אוליאל 
מתוך התכנית סודות מתוקים עם קרין גורן

 

2 ביצים מופרדות

שליש כוס + 2 כפות סוכר (100 גרם)

100 גרם חמאה

100 גר שוקולד מריר של המזווה המתוק

חצי כוס קמח

כפית אבקת אפייה

 

לקישוט: אבקת סוכר

 

אופן הכנה:

מחממים תנור לחום של 185 מעלות טורבו.

מקציפים במיקסר עם וו הקצפה את הסוכר והחלבונים 3 דקות במהירות גבוהה עד לקבלת קרם לבן סמיך.

במקביל ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד.

מכניסים לתוך קערת המיקסר (עם הקרם הלבן שנוצר) את החלמונים, השוקולד והחמאה המומסת, הקמח ואבקת האפייה ומקציפים בפולסים עד קבלת קרם שוקולד אחיד.

יוצקים 3/4 כמות קרם לתוך כלי עטרות נייר לסופלה או בכלים אישיים מחומר מיועד לתנור או בתבנית/כלי אחד גדול לקבלת עוגת סופלה.

אופים כ 10-12 דקות.

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

לא נמצאו תוצאות
טואול - בניית אתרים