דף הבית I מועדון לקוחות I פורום I צור קשר
משלוח חינם מעל 399 ₪
חומרים לתבנית חצי ביצה 30 ס"מ
לביצת שוקולד:
· זפירו מריר של המזווה המתוק כ- 700 גרם
לקרם:
· 3 שמנת מתוקה
· 300 שוקולד מריר של המזווה המתוק
· 3/4 כוס חלב
לקישוט:
· קצפת מוכנה בשקית זילוף עם פייה משוננת
· כדורי חטיף קליק
אופן הכנה:
1. מחממים את הזפירו להמסה מלאה (אפשר במיקרו אבל כמות גדולה מומלץ לחמם על אדים – בן מארי).
2. מברישים את תבנית הביצה בזפירו. מקררים להתייצבות וחוזרים על הפעולה ליצירת 4 שכבות – העובי חשוב כי ממלאים את הביצה במילוי כבד. מנקים את השוליים בין שכבה לשכבה. משחררים את הביצה במשיכה עדינה. ממלאים פנימה כדורי קליק מרוסקים, אפשר ליישר את השוליים על ידי הנחת הביצה הפוכה על תבנית חמה. מניחים על צלחת הגשה ומדביקים עם מעט זפירו מומס. שומרים במקרר.
3. ממיסים במיקרוגל את השוקולד והחלב לתערובת אחידה. מצננים מעט.
4. מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה לקצפת רכה. מערבבים מעט מהקצפת לשוקולד, להשוואת טמפרטורות, ואז מאחדים את שתי התערובות לקבלת מוס.
5. ממלאים את הביצה במוס. מקשטים בקליק. מצננים להתייצבות.
מעוניינים בייעוץ והכוונה?
השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם
מוצרים איכותיים
תשלום מאובטח
משלוחים מהירים
דף הבית
אודות מבצעים חמים מתכונים תקנון צור קשר
שוקולד
ממרחים
חומרי גלם לאפייה
מארזים מתוקים
קישוטים
מתכונים
matoktok23@gmail.com
עקבו אחרינו בפייסבוק
077-9775590
אספקה- בין 3-5 ימים עסקים
לאחר ביצוע ההזמנה באתר אנו נחזור אליכם לתיאום האספקה וחיוב.
כל הזכויות שמורות ל" המזווה מתוק.תוק"