משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

פאי שוקולד בהשראת מילקי מתוך סודות מתוקים קרין גורן

פאי שוקולד בהשראת מילקי מתוך סודות מתוקים קרין גורן
פאי שוקולד בהשראת מילקי מתוך סודות מתוקים קרין גורןPs-D1(18of39)Ps-D1(19of39)Ps-D1(21of39)Ps-D1(22of39)Ps-D1(23of39)

פאי שוקולד בהשראת מילקי מתוך סודות מתוקים 
קרין גורן


תבנית פאי 24 ס"מ

בסיס (ללא אפייה):

שקית וחצי חטיף קליק קורנפלקס

חצי שרוול פתי בר שוקולד

100 גרם חמאה מומסת

מלית:

2 וחצי כוסות חלב

רבע כוס קורנפלור

2 כפות קקאו

100 גרם מטבעות שוקולד מריר 

1/2 כוס ממרח בהשראת קינדר דארק

ציפוי:

1 חב' גבינת שמנת (רצוי מסקרפונה)

1 סוכר וניל

שליש כוס אבקת סוכר

1 חב' שמנת מתוקה

קישוט:

חצי שקית שנשארה קליק קורנפלקס

 

1.      מכינים את הבסיס: טוחנים את הקליק ועוגיות הפתי בר לפירורים. מערבבים עם החמאה המומסת ומהדקים לתבנית פאי משומנת (תחתית+דפנות). מקפיאים 10 דקות.

2.      מכינים את המלית: בסיר טורפים יחד את החלב, הקורנפלור והקקאו עד שאין גושים. מחממים עד לרתיחה תוך כדי ערבוב. מוסיפים את השוקולד וממרח הקינדר  וטורפים עד לאיחוד.

3.      מעבירים למיקסר (כדאי לסנן) עם וו גיטרה ומעבדים במהירות בינונית 5 דק בערך, לקירור. מוזגים מעל לקלתית.

4.      מכינים את הציפוי: מקציפים יחד את גבינת השמנת, סוכר הוניל, אבקת הסוכר והשמנת המתוקה לקצפת יציבה. מורחים או מזלפים על מלית השוקולד. מקשטים בקליק שנשאר. שומרים במקרר ומגישים קר.

 

נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

logo בניית אתרים