משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

בוסטוק בטעם קינדר לבן מתוך התכנית דנון עושה לכם ביה"ס

בוסטוק בטעם קינדר לבן מתוך התכנית דנון עושה לכם ביה"ס
בוסטוק בטעם קינדר לבן מתוך התכנית דנון עושה לכם ביה"סבוסטוק2בוסטוק2בוסטוק3

 בוסטוק בטעם קינדר לבן ואגוזי לוז, מתוך התכנית ביה"ס דנון

בריוש בקופסת שימורים

770 גרם קמח לבן

16 גרם מלח דק

42 גרם שמרים יבשים

90 גרם סוכר לבן

30 גרם אבקת חלב

460 גרם ביצים (8 יח׳ בערך)

380 גרם חמאה רכה

סירופ

1 כוס סוכר

1 כוס מים

1 כף רום

 

1.    מכינים את הסירופ: בסיר קטן שמים את כל מצרכי הסירופ, מבשלים על אש בינונית עד שהסוכר נמס לגמרי ומתקבל סירופ צלול. מורידים מהאש, מצננים ומעברים למקרר.

2.    מכינים את הבריוש: לשים את כל המרכיבים למעט החמאה כ-5-7 דק'.

3.    מוסיפים את החמאה בכמה שלבים, כל פעם קצת, תוך כדי לישה. לשים היטב עד לקבלת בצק אחיד וחלק.

4.    מתפיחים את הבצק כשעה בטמפרטורת החדר.

5.    מחממים תנור לחום של 170 מעלות.

6.    על משטח מקומח, יוצרים מהבצק כדורים בינוניים ומניחים להתפחה שנייה בקופסת שימורים ריקה, נקיה ומשומנת.

7.    אופים בתנור שחומם מראש כ-20-25 דק'.

8.    מוציאים מהתנור וכשהלחמניות עוד חמות, מטבילים אותן בסירופ סוכר קר.

בוסטוק קינדר לבן ולוז

 

המשך למתכון הבריוש מעלה (צריך להיות במתכון נפרד)

 

1 כף קרם קינדר לבן

1 ביצה

30 גרם חמאה

100 גרם אבקת שקדים

 

בריוש אחד פרוס ל- 6 פרוסות

 

סירופ סוכר

500 גרם מים

250 גרם סוכר

מקל וניל

 

הגשה
 אגוזי לוז קצוצים

 

 

1.    מכינים את הקרם: בקערה טורפים את החמאה עם אבקת השקדים וביצה. כשמתקבל קרם חלק מוסיפים כף קרם קינדר לבן. מעבירים לשק זילוף

2.    מכינים סירופ סוכר- להרתיח יחד 500 גרם מים ו- 250 גרם סוכר. אפשר לתבל במקל או מעט תמצית וניל לטעם.

3.    מורחים את סירופ הסוכר על כל פרוסת בריוש.

4.    מזלפים בעיגול את קרם השקדים והקינדר על פרוסות הבריוש תוך השארת שוליים נקיים מקרם. 

5.    טובלים בשבבי אגוזי לוז עם הקליפה לפני האפייה

6.    אופים 10-15 דקות בחום של 170-180 מעלות עד להתייצבות הקרם.

 

 

 

 

נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

logo בניית אתרים