משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

קוראסון בטעם אוראו- עדיקוש מתוך סודות מתוקים קרין גורן

קוראסון בטעם אוראו- עדיקוש מתוך סודות מתוקים קרין גורן
קוראסון בטעם אוראו- עדיקוש מתוך סודות מתוקים קרין גורןPs-D5(10of170)Ps-D5(12of170)Ps-D5(14of170)Ps-D5(4of170)Ps-D5(9of170)
נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

קרואסון בטעם אוריאו - עדיקוש
מתוך התכנית סודות מתוקים עם קרין גורן

לבצק: 
חבילת בצק שמרים עלים מופשרת על פי הוראות היצרן
 
להברשה: 
ביצה טרופה 
 
למילוי: 
250 גרם גבינת מסקרפונה 
250 מל שמנת מתוקה 
4 כפות סוכר 
2 כפות גדושות ממרחבהשראת ממרח של מזווה מתוק.תוק
 
גנאש שוקולד: 
200 מל שמנת מתוקה 
180 גרם שוקולד מריר של המזווה המתוק 
 
קצפת: 
250 מל שמנת מתוקה
3 כפית פודינג 
3 כפות סוכר 
 
אפשרות לשדרוגים: 
עוגיות אוריאו חתוכות 
 
אופן הכנה: 
מחממים תנור לטמפ' של 170 מעלות.
פותחים את הבצק על נייר אפייה, מרדדים לצורת מלבן בעובי 4 מ״מ על משטח מקומח.
חותכים למשולשים שווים בגודלם, בסיס 10 ס״מ על אורך 15 ס״מ. 
מגלגלים כל משולש מהבסיס לקודקוד ויוצרים קרואסון. 
מניחים על מגש אפייה משומן בפאם במרווחים שווים ומתפיחים בטמפרטורת החדר.
מברישים בביצה טרופה ומכניסים לאפיה כ-20 דקות או עד הזהבה. מצננים.
לאחר שהקרואסון התקרר חוצים אותו במרכז כמו כריך. 
 
מכינים את גנאש השוקולד: 
מניחים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל עד להמסה מלאה ומניחים בצד להצטנן.
 
מכינים את קרם המסקרפונה: 
בקערת מיקסר מקציפים את המסקרפונה, השמנת המתוקה והסוכר עד לקבלת קצף יציב, מכניסים לקערה את עוגיות האוריאו הטחונות ומקפלים עד איחוד. 
 
מכינים את הקצפת: 
בקערת המיקסר  מקציפים את השמנת המתוקה, הפודינג והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ומעבירים לשק זילוף.
 
מרכיבים את המנה:
חוצים קרואסון לאורכו, מורחים את ממרח הנוטלה או מגנאש השוקולד, מזלפים מקרם המסקרפונה, מעל קרם המסקרפונה 
מזלפים קצפת, מעל הקצפת אפשר לקשט בעוד גנאש ועוגיות אוריאו חתוכות.
סוגרים את כריך הקרואסון ומפדרים באבקת סוכר. 

 
 
logo בניית אתרים