משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. /
  3. מתכונים
  4. /
  5. מתכונים

כיפה מגלידה של עידן שחר מתוך סודות מתוקים עם קרין גורן

כיפה מגלידה של עידן שחר מתוך סודות מתוקים עם קרין גורן
כיפה מגלידה של עידן שחר מתוך סודות מתוקים עם קרין גורןPs-D2(33of73)Ps-D2(36of73)Ps-D2(42of73)Ps-D2(46of73)Ps-D2(49of73)

כיפה מגלידה בשלושה טעמים של עידן שחר
מתוך התכנית סודות מתוקים קרין גורן 

לכיפת הגלידה
250 גר שמנת
חצי פחית חלב מרוכז ממותק
120 גרם מחית פרלינה של המזווה המתוק


לציפוי קריספי
300 גרם שוקולד חלב של המזווה המתוק
150 גרם חמאת קקאו של המזווה המתוק
30 גרם אגוזי לוז קצוצים

לעוגייה
150 גרם חמאה
80 גרם אבקת סוכר
40 גרם אבקת שקדים של המזווה המתוק
15 גרם פרלינה של המזווה המתוק
ביצה
כפית מחית וניל
קורט מלח
250 קמח



לקצפת
250 גרם שמנת מתוקה
100 גרם אבקת סוכר

לקישוט: חטיף כדורי קליק

 

1. מכינים את כיפת הגלידה: מקציפים במיקסר את השמנת לקצף רך, מוסיפים  את החלב המרוכז והפרלינה ומקציפים עוד דקה. מעבירים לשק זילוף וממלאים בתבנית חצי כדור. מכניסים למקפיא.
2. מכינים את הציפוי הקריספי: ממיסים במיקרו בפולסים את השוקולד וחמאת הקקאו. מוסיפים את אגוזי הלוז.

3. טובלים את כיפת הגלידה הקפואה בציפוי ומניחים על גבי נייר אפייה.

4. מכינים את העוגיה: בקערת המיקסר עם וו גיטרה מערבבים את החמאה, הסוכר, אבקת השקדים, הפרלינה, הביצה, מחית הוניל, המלח והקמח לבצק.

5. מרדדים בין שני ניירות אפייה ומקפיאים.

6. מחממים תנור לטמפ' של 160 מעלות.

7. קורצים עיגולים מהבצק הקפוא ואופים רבע שעה בתנור.

8. מכינים את הקצפת: מקציפים את השמנת המתוקה והסוכר לקצפת יציבה.

9. מרכיבים את המנה:

מניחים את כיפות הגלידה הקפואות הטבולות בציפוי על צלחת באופן שעיגול הכיפה מטה והתחתית הישרה מעלה

מניחים עליה את העוגיה, מזלפים מעל קצפת ומקשטים במה שרוצים

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

לא נמצאו תוצאות
טואול - בניית אתרים