קינוח אישי בהשראת קינדר חלב מצופה גנאש שוקולד זהירות ממכר!!!
מתאימה לכל תבנית מלבנית, אפילו תבנית פס של אינגליש קייק
מצרכים:
200 גרם שוקולד לבן מקצועי
400 מ"ל שמנת מתוקה
300 גרם ממרח בהשראת קינדר בואנו חלב
3 גרם ג'לטין עם 15 מ"ל מים קרים
150 גרם קרוקנט לוז
100 גרם שוקולד מריר
100 מ"ל שמנת מתוקה
מוס בטעם קינדר חלב:
בכוס פלסטיק מניחים את הג'לטין עם המים הקרים (לא מערבבים) ומניחים להתמצקות.
בקערה מניחים את השוקולד הלבן וממרח בהשראת קינדר חלב
מביאים לסף רתיחה 150 מ"ל שמנת מתוקה ושופכים אותה על השוקולד הלבן ומחית בטעם קינדר בואנו חלב ומערבבים היטב. ממיסים את הג'לטין 10 שניות במיקרוגל ומוסיפים גם לתערובות ומערבבים עד לקבלת אחדות מלאה ומניחים בצד להתקררות.
במיקסר עם בלון הקצפה מניחים את יתרת השמנת ומקציפים לקצף 80%.
מקפלים את הגנאש פנימה לתוך הקצפת ביחד עם הקרוקנט לוז מערבבים לתערובת אחידה.
שופכים את המוס לתוך 2 תבניות אינגליש או תבנית מלבנית אחת ומכניסים למקפיא.
מוציאים את התבנית מהמקפיא 10 דק לפני הגשה
. בינתיים שמים בקערה מתאימה למיקרוגל 100 מל שמנת מתוקה ו100 גרם שוקולד מריר ומביאים להמסה ומניחים בצד להתקררות.
מחלצים את המוס מהתבנית ופורסים אותו לפרוסות מלבניות יפות ומניחים על תבנית רשת. שופכים מעל לכל מלבן מוס את גנאש השוקולד מריר ומכניסים למקפיא להתייצבות ל 10 דק.
מוציאים ומגישים.