משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. /
  3. מתכונים
  4. /
  5. מתכונים

רוגלך בטעם פררו רושה חלב

רוגלך בטעם פררו רושה חלב

 (25 יחידות גדולות 50 קטנות)

 

  • 500 גרם קמח
  • 25 גרם שמרים טריים
  • 100 גרם חמאה/מחמאה חתוכה לקוביות
  • 2 ביצים גודל L / או 3 ביצים M
  • 80 גרם  סוכר
  • קורט מלח
  • 2/3 כוס חלב /מים
  • 300 גרם מחית בטעם פררו רושה חלב למריחה על הרוגעלך החם.
  • ממרח קקאו ואגוזי לוז

 

הוראות הכנה-

  1. מניחים בקערת המיקסר עם וו לישה שמרים וחלב ומערבבים, מוסיפים את הביצים וממשיכים לערבב.
  2. עוצרים את פעולת המיקסר ושופכים את כל הקמח, והסוכר. ממשיכים בפעולת הלישה של המיקסר וברגע שמתחיל להתגבש הבצק  מתחילים לזרוק פנימה את קוביות החמאה .
  3. בסוף הטמעת החמאה בבצק לשים קורט מלח וללוש עוד 3 דק.
  4. מעבירים את הבצק לקערה ומכסים בניילון נצמד ומתפיחים בין שעה לשעה וחצי /או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
  5. לאחר שהבצק תפח מחלקים אותו לשניים.
  6. מרדדים כל חלק למלבן ארוך  ומתחילים למרוח ממרח קקאו ואגוזי לוז ומעליו שכבה של ממרח פררו בטעם חלב (ניתן להשתמש בכל ממרח אחר שאוהבים).
  7. חותכים את הבצק למשולשים גדולים, ומתחילים לגלגל כל משולש מהחלק הרחב של המשלוש עד לחלק הצר של המשולש. עד שמתקבל רוגעלך.
  8. חוזרים על הפעולה גם עם החצי השני של הבצק.
  9. מניחים על גביי תבנית נייר אפייה ומסדרים כל רוגעלך על גביי התבנית. מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה נוספת.
  10. מחממים תנור ל-175 מעלות.
  11. כשהרוגעלך תפחו מברישים אותם בביצה ואופים בין 20—25 דקות.
  12. כשהרוגעלך יצאו מהתנור ניתן למרוח עליהם ממרח פררו רושה ולהתחיל להתחרע......

למי שלא רוצה למרוח פררו על הרוגעלך יכול להכין סירופ סוכר ולמרוח על הרוגעלך כשהם יוצאים מהתנור.

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

טואול - בניית אתרים