מדיניות החזרת מוצריםאין החזרת מוצרי מזון!!*אין החזר דמ"ש במידה ושולמו, במידה והלקוח מעוניין להחזיר מוצר יישלם עבור האיסוף 39 ש"ח דמי משלוח בעבור ההחזרה.
עוגת שוקולד וקוקוס כשרה לפסח
7 ביצים מופרדות
1/3 כוס סוכר
2 כפות אגוזים טחונים דק
2 כפות קמח מצה טחון דק / קמח רגיל
2 כפות אבקת קקאו מהמזווה המתוק
1/2 כפית אבקת אפייה מהמזווה המתוק
מעט מלח
קרם קוקוס
1 כוס חלב או חלב סויה או חלב קוקוס או מים
1 כוס סוכר
150 גרם חמאה או מרגרינה
2 כוסות פתיתי קוקוס לבן איכותי מהמזווה המתוק
3 ביצים
לציפוי השוקולד
50 גרם חמאה או מרגרינה
200 גרם שוקולד מריר איכותי מהמזווה המתוק
1/4 כוס חלב, או חלב סויה או חלב קוקוס
לקישוט
פתיתי קוקוס או מזרה סוכריות צבעוניות לבחירה.
הוראות הכנה
מחממים את התנור לחום בינוני 180 מעלות.
משמנים את התבנית.
מקציפים את החלבונים עם הסוכר , עד שנוצר קצף גמיש.
מקציפים את החלמונים, בקערה נפרדת , עד שהם תפוחים ובהירים.
מערבבים את יתר החומרים לתוך החלמונים.
מוסיפים את קצף החלבונים לחלמונים ומאחדים בתנועות קיפול, עד שהעיסה אחידה .
יוצקים לתבנית ואופים 40-45 דקות. מוציאים מהתנור ומצננים לגמרי . מחממים שוב את התנור.
קרם הקוקוס :
שמים את המרכיבים, פרט לביצים בסיר קטן.
מביאים לרתיחה ומסירים מהכיריים.
משהים לצינון כ-5 דקות, מדי פעם בוחשים כדי לזרז את הצינון .
טורפים את הביצים ומוסיפים לקרם, תוך כדי ערבוב.
יוצקים את הקרם על פני העוגה ומשטחים .
אופים בתנור 10 דקות עד שהקרם מתייצב - אני אפיתי יותר מ-10 דקות .
הציפוי :
שמים את המרכיבים בקערה המתאימה למיקרוגל ומחממים במיקרוגל כדקה .
מוציאים, מערבבים היטב , עד שנוצר קרם חלק.
אם נותרו גושים מחממים עוד 30 שניות נוספות ויוצקים אל העוגה.
מקשטים בפתיתי קוקוס ומצננים.