משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

עוגת מוס בהשראת פררו רושה מפנקת

עוגת מוס בהשראת פררו רושה מפנקת

מתוק זה החיים. אחרת לא היינו פותחים לו מזווה. ובגלל האהבה למתוק, אנחנו נהנים לשתף אתך את המתכונים המעולים שלנו.

היום יש לנו כוכבת גדולה, מפתיעה וקלה להכנה!

עוגת מוס פררו רושה מפנקת.

אפשר להכין את העוגה עם איזה בסיס שרוצים.

 

מתאים לתבנית קפיצית בקוטור 24"

 

לתחתית העוגה:

  • 3 ביצים
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1/2 כוס קמח
  • 1/4 כוס שמן
  • 3.5 כפות אבקת קקאו מקצועית
  • 1/4 כוס מים
  • 1 אבקת אפייה
  • 400 מ" שמנת מתוקה
  • 120 גרם ממרח בהשראת פררו רושה חלב
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 1 שמנת חמוצה

גנאש שוקולד

  • 150 גרם שוקולד מריר 60%
  • 150 מ" שמנת מתוקה

אופן ההכנה:

  • מחממים את התנות ל-180 מעלות.
  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מקציפים את הביצים, ואחרי דקה מוסיפים את הסוכר.
  • ממשיכים להקציף למשך 5 דק' עד שמתקבל קצף תפוח ובהיר.
  • בקערה נפרדת, מערבבים את הקמח, אבקת הקקאו ואבקת האפייה.
  • מורידים את מהירות המיקסר ומוסיפים את השמן ומחצית מתערובת הקמח, מוסיפים את המים ושופכים את כל יתרת הקמח למיקסר לערבוב איטי וקצר.
  • שופכים את התערובת לתבנית משומנת ומכניסים לתנור לרבע שעה על 175-180 מעלות בהתאם לתנור.
  • העוגה תתפח ותצנח מיד לאחר יציאתה מהתנור.
  • מהצננים את העוגה לחלוטין.

קרם בהשראת פררו חלב:

  • בקערת מיקסר עם בלון הקצפה, מתחילים להקצי, את השמנת המתוקה.
  • מוסיפים בהדרגה את המחית בטעם פררו חלב, שמנת חמוצה ומתחילים להגביר מהירות.
  • כשהקצפת מתחילה להתייצב מוסיפים את הפודינג וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף יציב.
  • שופכים על תחתית העוגה ומכניסים למקפיא לפחות ל-3-4 שעות.

שכבת גנאש שוקולד:

  • בקערה תואמת למיקרוגל מניחים שוקולד מריר ושמנת מתוקה.
  • מחממים עד להמסה מלאה.
  • מוציאים את העוגה ומחלצים אותה מהתבנית.
  • שופכים מעל את הגנאש.. חשוב לשים לב שהגנאש בטמפ' גוף ולא חם מדי.
  • מכניסים למקפיא לשעה נוספת לפחות, ואז מחזירים למקרר לפני הגשה.

ניתן לקשט בכדורי פררו רושה או כל מה שמתחשק לך.

אין על הפשטות..

נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

logo בניית אתרים