משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

סופלה שוקולד מושחת

סופלה שוקולד מושחת

מצרכים:

  • 130 גרם חמאה
  • 160 גרם שוקולד מריר 60%
  • 1/2 כוס סוכר
  • 3 ביצים
  • 3 חלמונים
  • 1/2 כוס קמח

 

אופן ההכנה:

  1. מחממים את התנור ל 200 מעלות
  2. בקערה מתאימה למיקרוגל ממיסים בפולסים קצרים את השוקולד מריר עם החמאה עד להמסה מלאה.
  3. מערבבים בכל פעם עד להטמעת החמאה בשוקולד ומוודאים שהכל נמס בצורה אחידה.
  4. מוסיפים את הסוכר וממשיכים לערבב.
  5. מוסיפים את החלמונים והביצים וממשיכים לערבב עד להטמעה מלאה. רגע לפני ההוספה שימו לב שהשוקולד לא חם מידי, במידה והוא חם יש להמתין עד שיתקרר מעט.
  6. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבב, לא יותר מידי רק עד שהכל מתאחד ביחד.
  7. מחלקים לכוסות סופלה, או לכוסות נייר ומכניסים לתנור ל-15 דקות.
  אוכלים בהנאה!

 




נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

מוצר רגיש למשלוח בחודשי הקיץ 1 ק"ג שוקולד מריר 60% ICAM

1 ק"ג שוקולד מריר 60% ICAM

מק"ט: 70026
נותרו עוד 999
מחיר: 66
logo בניית אתרים