מצרכים לעוגה בתבנית בגודל 40*40 או 2 תבניות 20*20 ס"מ
לציפוי:
הוראות הכנה:
- ממיסים על בן מארי או במיקרו סוכר, חמאה מערבבים מעט, מוסיפים את הקקאו ומלח ומערבבים עד להמסה מלאה של התערובת.
- מוסיפים את קרם הקפה ומערבבים.
- מכניסים פנימה בהדרגה קמח וביצים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
- שופכים לתוך תבנית, אתם יכולים לפזר שוקולד ציפס מעל, שברי אגוזי לוז, חמוציות, אגוזים מה שאתם אוהבים ועושה לכם שמח.
- אופים בתנור שחומם מראש 175 מעלות 20-25 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא לח עם פירורים.
המלצה חמה:
צננו את הבראוניז והכניסו את הבראוניז למקרר ואו למקפיא שעה לפני שאתם מתחילים לנשנש אותו