משלוח חינם מעל 399 ₪

  1. קטלוג
  2. מתכונים
  3. /
  4. מתכונים

מתכון לעוגת בראוניז בראש אחר

מתכון לעוגת בראוניז בראש אחר

בראוניז קפה ושוקולד


אין  כמו ישיבה אחר הצהריים עם כוס קפה וחתיכה משובחת של בראוניז קפה על ידו.

 

שילוב מושלם של שוקולד וקרם קפה של מזווה מתוק.תוק, שהופכים ביחד את הבראוניז קפה לעוגה עשירה ונימוחה שלא ניתן להפסיק לאכול אותה....

 

**הדבר הכי חשוב בהכנת הבראוניז הוא לא לפחד להפסיק את האפייה,גם אם נדמה לכם שהיא לא מוכנה.

 

העוגה תתקרר ותצא אליפות!!!

 

שילובים מעניינים בבראוניז, אני באופן אישי אוהבת לצאת מהקופסא, אני מאוד אוהבת ניגודים, אתם יכולים להכניס בפנים חמוציות, אגוזים, קשיו, בוטנים מלוחים שילוב קטלני של מתוק עם טיפה מליחות.

 

העיקר שיהיה לכם טעים!!!

נותרו עוד 999

מעוניינים בייעוץ והכוונה?

השאירו פרטים ונשמח לחזור אליכם

מוצרים איכותיים

תשלום מאובטח

משלוחים מהירים

מצרכים לעוגה בתבנית בגודל 40*40 או 2 תבניות  20*20 ס"מ

 

לציפוי:

 

הוראות הכנה:

 

  • ממיסים על בן מארי או במיקרו סוכר, חמאה מערבבים מעט, מוסיפים את הקקאו ומלח ומערבבים עד להמסה מלאה של התערובת.
  •  מוסיפים את קרם הקפה ומערבבים.
  •  מכניסים פנימה בהדרגה קמח וביצים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  •  שופכים לתוך תבנית, אתם יכולים לפזר שוקולד ציפס מעל, שברי אגוזי לוז, חמוציות, אגוזים מה שאתם אוהבים ועושה לכם שמח.
  •  אופים בתנור שחומם מראש 175 מעלות 20-25 דקות עד שקיסם ננעץ בעוגה ויוצא לח עם פירורים.

המלצה חמה:

צננו את הבראוניז והכניסו את הבראוניז למקרר ואו למקפיא שעה לפני שאתם מתחילים לנשנש אותו 

logo בניית אתרים